Α ΕΣΚΑΣΕ

Ανοικτό γήπεδο μπάσκετ στο Βασιλικό από τον ΔΟΑΠΠΕΧ για τις άμεσες ανάγκες της περιοχής!

Σε χρόνο ρεκόρ ο ΔΟΑΠΠΕΧ ετοιμάζει ένα νέο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ στην πλατεία του Βασιλικού, με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ομάδων αλλά και των πολιτών της περιοχής του Ληλαντίου, μετά τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες που μεταξύ άλλων δημιούργησαν σοβαρές ζημιές και στο κλειστό γυμναστήριο του Βασιλικού.

Η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη.

Η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη μίλησε στο Stereabasket τόσο για το νέο ανοικτό γήπεδο όσο και για τις εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο του Βασιλικού: ”Κάνοντας προσπάθεια να εξυπηρετήσουμε άμεσα το αθλητικό κοινό της περιοχής του Ληλαντίου μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του Αυγούστου, αποφασίσαμε στη δημιουργία ενός ανοικτού γηπέδου μπάσκετ στην πλατεία του Βασιλικού, αξιοποιώντας τους ανοικτούς χώρους και βοηθώντας αθλητές ομάδων αλλά και πολίτες να μπορέσουν να γυμναστούν. Προχωρήσαμε άμεσα τις διαδικασίες και σε λίγες μέρες θα μπορέσουμε να παραδώσουμε ένα νέο γήπεδο μπάσκετ στην περιοχή του Βασιλικού, όπως κάναμε πρόσφατα και στη Χαλκίδα στο τουρνουά ”Ραφαήλ Σκεμπές” στον ανοικτό χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων Κανήθου. Παράλληλα με το ανοικτό γήπεδο μπάσκετ στο Βασιλικό, γίνονται εργασίες και στο γήπεδο τένις”.

Για τις εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο και τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης η πρόεδρος επισήμανε: ”Παρακολουθούμε σε καθημερινή βάση τις εξελίξεις από τις εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο του Βασιλικού. Θα χρειαστούμε περίπου ένα μήνα για να δούμε κατά πόσο θα έχει εκτονωθεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τα νερά,  ώστε να προχωρήσουμε στη λύση που θα δώσουμε στο ζήτημα του παρκέ. Υπολογίζουμε, πως περίπου στα μέσα Σεπτεμβρίου θα μπορέσουμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Ήδη, το πρώτο συνεργείο ολοκλήρωσε τη δουλειά του, βγάζοντας από το κλειστό 70 αυτοκίνητα λάσπης μαζί με τις υπόλοιπες εργασίες. Από την πλευρά μας θα γίνει ότι χρειαστεί, για να μπορέσει να επανέλθει το κλειστό γυμναστήριο στην κανονική του μορφή και να μπορέσει να υποδεχθεί και πάλι τους αθλητές των συλλόγων αλλά και τους φίλους των αθλημάτων”. 

Σχετικά άρθρα

Αναβλήθηκαν εκ νέου οι εξ αναβολής αγώνες της Α’ ΕΣΚΑΣΕ

pannikolaou

Δύο χρόνια χωρίς τον Δημήτρη Σοροπάνη…

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Απόλλων Χαλκίδας-Απόλλων Λιβαδειάς (photo album)

pannikolaou