Α ΕΣΚΑΣΕ

Απέκτησε Ν. Σκυριανό η Αλίαρτος!

Σε μια σημαντική μεταγραφική προσθήκη προχώρησε η Αλίαρτος αποκτώντας τον Νίκο Σκυριανό που αγωνίζεται για χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ο Σκυριανός αποτέλεσε μέλος των ακαδημιών του Άρη Θήβας κατακτώντας δύο πρωταθλήματα εφήβων, έπαιξε στο αντρικό τμήμα της ομάδας, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στο Μαυρομάτι.
Η ανακοίνωση της Αλιάρτου:
‘Ο Ν.Γ.Σ Αλιάρτου είναι στην ευχάριστη θέση να αναγγείλει την συνεργασία και την συμμετοχή στην Α Έσκασε με την ανδρική ομάδα ενός εξαίρετου σε ήθος αθλητή, του Νίκου Σκυριανού ,που αγωνίζεται στην θέση του pointguard και θα βοηθήσει την ομάδα μας να αντεπεξέλθει στις νέες της εμπειρίες στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ. Ο Νικόλας Σκυριανός έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής του Άρη Θηβών όπου και κατέκτησε μαζί με τους Πανδή Νίκο και Κουμπέ Μάνο, που επίσης θα αγωνισθούν με την ομάδα του ΝΓΣ Αλιάρτου, το πρωτάθλημα Εφήβων για 2 χρονιές 2010-11 και 2011-12!!!Επίσης αγωνίσθηκε με την ομάδα του Άρη στην Β’ ΕΣΚΑΣΕ το 2010 και συμμετείχε σε τελικούς της Α’ ΕΣΚΑΣΕ με τον Άρη το 2014 ,2015 και 2016!Αγωνίσθηκε επίσης την περυσινή χρονιά με την ομάδα του Α.Ο. Μαυροματίου.
Νίκο σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΝΓΣ Αλιάρτου και σου ευχόμαστε υγεία και ωραίες μπασκετικές στιγμές!!!”

Σχετικά άρθρα

Συνεχίζουν μαζί Λοκρός και Δημ. Σοροπάνης!

pannikolaou

Λ. Αυγενάκης: ”Υποχρεωτικό δίπλωμα εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών για κάθε προπονητή”

pannikolaou

Προσφυγή Φασούλα στο Πρωτοδικείο για έκπτωτη προσωρινή διοίκηση

pannikolaou