Α ΕΣΚΑΣΕ

Διπλή μεταγραφικό χτύπημα Μαλεσίνας! Πήρε Παπάνογλου-Φωτητζόγλου!

Μετά την απόκτηση του Αντώνη Χαρατσή η Μαλεσίνα προχώρησε χθες στην ολοκλήρωση δύο ακόμα μεταγραφών που την ισχυροποιούν εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΣΕ!

Η ομάδα του Ανέστη Δαδίτσιου προχώρησε στην απόκτηση δύο έμπειρων παικτών που γνωρίζουν την κατηγορία και αναμένεται να βοηθήσουν ουσιαστικά τους ”κιτρινόμαυρους΄”.

Συγκεκριμένα, παίκτες της Μαλεσίνας θα είναι την επόμενη σεζόν οι Σεραφείμ Παπάνογλου και Δημήτρης Φωτητζόγλου που πέρυσι αγωνίστηκαν σε Αγ. Στέφανο (Γ’ ΕΣΚΑ) και Αστέρα Αλιβερίου (Α’ ΕΣΚΑΣΕ) αντίστοιχα.

Ο Παπάνογλου ήρθε στην Περιφέρεια το 2015 για να αγωνιστεί για δύο χρόνια στον Άρη Θήβας ενώ έπαιξε για μια σεζόν και στον Τελεθριακό. Πέρυσι αγωνίστηκε στη Γ’ ΕΣΚΑ με τον Αγ. Στέφανο με τον οποίο πήρε την άνοδο για τη Β’ ΕΣΚΑ, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει αρχηγός στον ιστορικό Σπόρτιγκ με τον οποίο μεταξύ άλλων είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής το 2010.

Ο Φωτητζόγλου που επίσης έπαιξε στον Άρη Θήβας το 2015, έχει αγωνιστεί ακόμα στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΣΕ με την ΑΓΕΧ, τον Μάκαρο Άμφισσας (2 χρόνια) και πέρυσι στον Αστέρα Αλιβερίου.

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-27/2)

pannikolaou

Αναβλήθηκαν εκ νέου οι εξ αναβολής αγώνες της Α’ ΕΣΚΑΣΕ

pannikolaou

Δύο χρόνια χωρίς τον Δημήτρη Σοροπάνη…

pannikolaou