Β' ΕΘΝΙΚΗ

Εισιτήρια διαρκείας του Ερμή Σχηματαρίου με κοινωνικό μήνυμα!

Ο Ερμής Σχηματαρίου ανακοίνωσε τη διάθεση των νέων εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2020-21, στα οποία πρωτοπορεί καθώς με πολύ πιθανή την απαγόρευση παρουσίας φιλάθλων στα γήπεδα τουλάχιστον στην αρχή της σεζόν, έχει δημιουργήσει μια εφαρμογή με βίντεο και διαγωνισμούς!

Παράλληλα, από τα έσοδα των εισιτηρίων, ένα ποσό θα δοθεί στους πληγέντες από τη φονική κακοκαιρία που έπληξε την Ανατολική Στερεά και Εύβοια.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διάθεση των νέων εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2020-21. Σε μία χρονική περίοδο που η παρουσία του φίλαθλου κοινού στα γήπεδα όλης της χώρας παραμένει αβέβαιη ελέω της πανδημίας από τον Covid-19, η διοίκηση του Ερμή Σχηματαρίου αποφάσισε να προχωρήσει σε μία πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση. Η απόκτηση ενός εισιτηρίου διαρκείας για τη φετινή σεζόν, πέρα από την ευκαιρία για τον φίλαθλο να βρεθεί στο κλειστό του Σχηματαρίου, όταν δοθεί το «πράσινο φως» για την παρουσία κόσμου στους αγώνες, δίνει και νέες δυνατότητες. Ο Ερμής Σχηματαρίου πρωτοπορεί και φέρνει στην Ελλάδα μία νέα τεχνολογία, μιας και μέσω της αγοράς του εισιτηρίου διαρκείας, δίνεται και η δυνατότητα πρόσβασης σε ένα νέο application, στο οποίο θα δίνεται πλούσιο υλικό από τα πεπραγμένα της ομάδας, βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του αγώνα, πρόσβαση στα social media της ομάδας, ενώ θα υπάρχουν συνεντεύξεις, διαγωνισμοί για δώρα και πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες δυνατότητες. Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να βρούμε ένα νέο τρόπο να έρθουμε σε επαφή με τον κόσμο μας και παράλληλα να φέρουμε σε επαφή την ίδια την ομάδα με το κοινό, ώστε ομάδα-κόσμος-διοίκηση να αποτελέσουν μία ισχυρή, ενωμένη δύναμη. Παράλληλα, θέλοντας να συνεισφέρουμε στην επόμενη μέρα του τόπου μας και βλέποντας τις ανυπολόγιστες ζημιές που υπάρχουν μετά τη φονική πλημμύρα στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και την Εύβοια, αποφασίσαμε ως διοίκηση του Ερμή Σχηματαρίου, να διαθέσουμε ένα μεγάλο ποσοστό από το ποσό που θα εκληφθεί από την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2020-21 στους πληγέντες από την καταστροφή  στο Δήλεσι. Με αυτό τον τρόπο, θέλουμε και να καλέσουμε τον κόσμο, να δηλώσει εμπράκτως τη στήριξη του στην ομάδα μας και το έργο της, αλλά και στους συνανθρώπους μας που τις τελευταίες ώρες έχουν πληγεί από τις φονικές πυρκαγιές. Μπορεί το μπάσκετ να είναι για εμάς ο τρόπος ζωής, το μεράκι και αγάπη μας, πάνω από όλα όμως βρίσκεται η αλληλεγγύη στους συμπολίτες μας, γι’ αυτό και προχωράμε σε αυτή την κίνηση. Για τη διαφάνεια της συγκεκριμένης κίνησης, ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως με τη λήξη της διάθεσης των φετινών εισιτηρίων διαρκείας, θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση το ποσό που θα διατεθεί στους πληγέντες.”

Σχετικά άρθρα

Κοινό αίτημα ΕΟΚ και ΠΣΑΚ στην πολιτεία για επανέναρξη των πρωταθλημάτων!

pannikolaou

Πρόταση της ΕΣΚΑ για επανέναρξη των τμημάτων υποδομής!

pannikolaou

Στα 21 τα σωματεία της ΕΣΚΑΣΕ στο αθλητικό μητρώο με την είσοδο του Κάδμου!

pannikolaou