ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Επίσκεψη στο Δήμαρχο Γ. Κοντζιά από τις νεάνιδες του Σύλλα!

Οι πρωταθλήτριες νεάνιδες του Σύλλα Αιδηψού, που πρόσφατα εξασφάλισαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την πρόκριση τους στην τελική εξάδα του αντίστοιχου Πανελλήνιου πρωταθλήματος, επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά για να τον ευχαριστήσουν για τη στήριξή του, ενώ ο Δήμαρχος με τη σειρά του, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην τελική φάση.

Η ανακοίνωση της ομάδας: ”Επίσκεψη στο παλαιό Δημαρχείο Λουτρών Αιδηψού και στο γραφείο του Δημάρχου Ιστιαίας Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά την Παρασκευή 31 Ιουλίου για τις Νεάνιδες, τον προπονητή του Σύλλα Αργύρη Κουβάρα και τη Πρόεδρο της ομάδας Χριστίνα Χαλαβρεζάκη, για να τον ευχαριστήσουν για την στήριξη του στο τμήμα, ευχόμενος από την πλευρά του, καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που ξεκινά σε λίγες μέρες στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα με ανακοίνωση του δήλωσε: ”Σήμερα υποδέχθηκα με τιμή τα κορίτσια του Σύλλα που την ερχόμενη εβδομάδα αγωνίζονται στα τελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων. Είμαστε δίπλα τους συνεχώς γιατί πάνω από οτιδήποτε άλλο αποτελούν παράδειγμα για τα παιδιά μας. Παράδειγμα επιτυχίας και διάκρισης κόντρα στα στατιστικά δεδομένα. Παράδειγμα αθλητικού και αγωνιστικού πνεύματος. Καλή επιτυχία”.

Σχετικά άρθρα

Ευχαριστήριο Ολυμπιακού Βόλου για την προκριματική φάση κορασίδων

pannikolaou

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β’ ΦΑΣΗ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (Τελική)

pannikolaou

ΑΕΕΠ Χαλκίδας: Κέρδισε τις εντυπώσεις στην προκριματική φάση. Βαθμολογία & σκόρερς

pannikolaou