Κοντά στις πληγείσες περιοχές βρίσκεται το ”Μπαρουτόξυλο” διαθέτοντας τα μηχανήματά του και συμβάλλοντας αφιλοκερδώς στους καθαρισμούς των δρόμων από την απίστευτη κακοκαιρία που έπληξε την Κεντρική Εύβοια.
Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Κώστας Μπαρούτας σε ανακοίνωση του μέσα επισημαίνει: ‘‘Πραγματικά η καταστροφή είναι ανυπολόγιστη και εκφράζουμε την απέραντη θλίψη μας για την απώλεια των συνανθρώπων μας και φυσικά για τις καταστροφές που έχουν γίνει σε σπίτια και επιχειρήσεις.
Το Μπαρουτόξυλο αυτές τις μέρες θα υπολειτουργεί χωρίς να έχουμε υποστεί κάποια ζημιά.
Το προσωπικό του καθώς και τα μηχανήματα που διαθέτει ( φορτωτές, αλυσοπρίονα, πλυστικά μηχανήματα), θα συμβάλουμε αφιλοκερδώς στους καθαρισμούς των δρόμων και οπουδήποτε αλλού χρειαστεί (σπίτια, αυλές, επιχειρήσεις) και όπως μας υποδείξουν οι αρμόδιες αρχές χωρίς να επεμβαίνουμε στο δύσκολο έργο τους.
Είμαστε διπλα στους πληγέντες και καταλαβαίνουμε απόλυτα τι περνάνε αυτές τις ώρες.
Όλοι μαζί θα το περάσουμε!”.