Γ ΕΣΚΑΣΕ

Πανέμορφο τριήμερο με το 1ο τουρνουά Beach Basketball στην Ιστιαία! (pics)

Ένα πανέμορφο μπασκετικό τριήμερο ολοκληρώθηκε στην Ιστιαία, με την τοπική Ακαδημία να διοργανώνει με επιτυχία το 1ο τουρνουά Beach Basketball!

Άλλωστε, όπως επισημαίνουν και οι διοργανωτές στην ανακοίνωσή τους παρακάτω, αρκεί η θάλασσα και μια μπάλα μπάσκετ για να κάνουν ομορφότερες τις μέρες μας.

Ήταν ένα πανέμορφο τριήμερο, ξεχωριστό και πρωτόγνωρο για όλους. Για εμάς που θέλαμε να πάρει “σάρκα και οστά” ένα εγχείρημα, σαν το beach basketball που δεν είχε λάβει χώρα ξανά στον τόπο μας.
Για εσάς, που το αγκαλιάσατε από τα πρώτα δευτερόλεπτα που το χρονόμετρο άρχισε να γράφει.
Στον καμβά των συναισθημάτων, το χαμόγελο και η χαρά για το παιχνίδι, ήταν οι σημαντικότεροί μας στόχοι όταν “τρέξαμε” την οργάνωση της εκδήλωσης. Θάλασσα και μία μπάλα μπάσκετ, αρκούν για να κάνουν ομορφότερες τις μέρες μας. Ο τόπος μας άλλωστε προσφέρει απλόχερα τέτοιες εικόνες, για κάθε άθλημα δίπλα στο κύμα.  Ένα με την αύρα του μπλε και την αδημονία για παιχνίδι. Σκόπος μας η καθιέρωση όλου αυτού που βιώσαμε – βιώσατε το τριήμερο αυτό.
Εις το επανιδείν, λοιπόν, με εσάς συνοδοιπόρους στο ταξίδι των συγκινήσεων του αθλήματος που αγαπάμε!
Θερμές ευχαριστίες: Στους χορηγούς μας που συνέβαλαν για την επίτευξη της εκδήλωσης, την Καστανιώτισσα Γεωργική και την Villa Spyros, Στον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού, το Bazaar Beach Club για την φιλοξενία της εκδήλωσης σε έναν χώρο πανέμορφο. Τα λέμε ξανά!”

Σχετικά άρθρα

Σχολή Προπονητών: Ποιοι πήραν το δίπλωμα Γ’ κατηγορίας

pannikolaou

Εγκύκλιος χειμερινής μεταγραφικής περιόδου 2023-2024. Όροι και προϋποθέσεις.

pannikolaou

Η μπασκετική ιστορία της Άμφισσας στο βιβλίο του Νίκου Παπούλια!

pannikolaou