Α ΕΣΚΑΣΕ

Συνάντηση εκπροσώπων ΓΑΣ Βασιλικού με Ελ. Αϊδίνη!

Συνάντηση με την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη είχαν ο πρόεδρος του ΓΑΣ Βασιλικού Γιώργος Κόντος και ο αντιπρόεδρος Σωτήρης Αρτσίτας.

Στη συνάντηση, συζητήθηκε το θέμα στέγασης των τμημάτων του ΓΑΣ Βασιλικού μετά τις πρόσφατες καταστροφές στην περιοχή του Ληλαντίου συμπεριλαμβανομένου και του κλειστού γυμναστηρίου, με την πρόεδρο να ενημερώνει για την πορεία των επισκευών, ενώ συζητήθηκε και η προοπτική ενός νέου ανοικτού γηπέδου στο Βασιλικό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Βασιλικού:
”Στα πλαίσια της εξεύρεσης προσωρινής λύσης, έως ότου αποκατασταθούν οι ζημιές στο κλειστό γυμναστήριο Βασιλικού, για την στέγαση των τμημάτων των ακαδημιών μας, ο πρόεδρος Γιώργος Κόντος και ο αντιπρόεδρος Σωτήρης Αρτσίτας συναντήθηκαν με την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κ. Ελένη Αϊδίνη.
Στη συνάντηση η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ αφού ενημέρωσε για την πορεία των επισκευών, εξέφρασε την θέληση της και την πρόθεση της για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών και παράδοση του γηπέδου στα παιδιά της περιοχής που γυμνάζονταν καθημερινά το γήπεδο.
Επίσης συζητήθηκε και η περίπτωση ενός νέου ανοικτού γηπέδου το οποίο θα έχει μεγάλη χρησιμότητα όχι μόνο αυτή την δύσκολη περίοδο αλλά και στα επόμενα χρόνια.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ για τη συνάντηση αυτή και ευελπιστούμε σε ένα καλό αποτέλεσμα για τα παιδιά της περιοχής μας!!”

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-27/2)

pannikolaou

Αναβλήθηκαν εκ νέου οι εξ αναβολής αγώνες της Α’ ΕΣΚΑΣΕ

pannikolaou

Δύο χρόνια χωρίς τον Δημήτρη Σοροπάνη…

pannikolaou