B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED RETRO Α ΕΣΚΑΣΕ Α1 Α2 Β ΕΣΚΑΣΕ Α ΟΜΙΛΟΣ Β ΕΣΚΑΣΕ Β ΟΜΙΛΟΣ Β' ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΣΚΑΣΕ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΦΗΒΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΡΙΤΕΣ ΜΙΚΤΕΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Αλλαγή ημερομηνίας: Στις 4 Σεπτεμβρίου τα Stereabasket Awards!

Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, αντί για τις 28/8 που ήταν αρχικά προγραμματισμένη, θα γίνει φέτος η εκδήλωση των Stereabasket Awards, στον ίδιο χώρο, στο υπαίθριο θέατρο ”Ορέστης Μακρής” στη Χαλκίδα, με ώρα έναρξης στις 7:30 μ.μ.

Η αλλαγή της ημερομηνίας οφείλεται στο γεγονός ότι ο Δήμος Χαλκιδέων αποφάσισε και αυτό είναι απολύτως σεβαστό, κάνοντας γνωστό με ανακοίνωση πως  ”Λόγω της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, στην οποία έχει τεθεί ο Δήμος Χαλκιδέων, από την τραγική θεομηνία που έπληξε πολλούς συμπολίτες μας, ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), έλαβε την απόφαση να αναβληθούν όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις μέχρι και το τέλος του μηνός Αυγούστου”.

Από την πρώτη στιγμή ψάξαμε να βρούμε μια νέα ημερομηνία πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων και το καταφέραμε με μετάθεση της εκδήλωσης απονομής βραβείων μόλις κατά μια εβδομάδα, για την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Με την ευκαιρία, να απαντήσουμε και σε αρκετούς που μας ρωτάνε για το αν μπορεί να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση λόγω του κορωνοϊού και των μέτρων που λαμβάνει το κράτος.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, μπορεί να γίνει χωρίς κανένα πρόβλημα συνωστισμού η εκδήλωση των Stereabasket Awards. Το υπαίθριο θέατρο ”Ορέστης Μακρής” είναι χωρητικότητας 1.200 θέσεων και με την ισχύουσα κατάσταση μπορούν να παραβρεθούν στην εκδήλωση 700 θεατές.

Από την πλευρά μας έχουμε μεριμνήσει ώστε να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή συνωστισμού αλλά και οι απαραίτητοι υγειονομικοί κανόνες.

Στην είσοδο του θεάτρου, όλοι θα προμηθεύονται μια δωρεάν κάρτα εισόδου που θα είναι αριθμημένη ώστε να μην υπερβούμε σε καμιά περίπτωση το ανώτατο όριο θεατών.

Εθελοντές της εκδήλωσης θα φροντίζουν ώστε οι παρευρισκόμενοι να τηρούν τις αποστάσεις, ενώ στο χώρο του θεάτρου θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες υγιεινής.

Οι εξελίξεις στο θέμα του κορωνοϊού τρέχουν και διαρκώς παρουσιάζονται νέα δεδομένα. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και διαρκώς ενημερωνόμαστε για οτιδήποτε νεότερο υπάρχει. Με γνώμονα πως πάνω απ’ όλα είναι η υγεία, προετοιμάζουμε την εκδήλωση τηρώντας όλους τους κανόνες.

Προχωράμε λοιπόν, για την εκδήλωση των Stereabasket Awards 2020 την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στο υπαίθριο θέατρο ”Ορέστης Μακρής” και σας καλούμε να βρεθείτε και πάλι μαζί μας!

Για οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρξει, θα ενημερωθείτε με νεότερη ανάρτηση από την ιστοσελίδα.

Η ομάδα του Stereabasket.gr

 

Σχετικά άρθρα

Οι κριτές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21/4)

pannikolaou

Συλλυπητήρια ΣΔΚΑΣΕ στη Μαρία Κάλφα για το θάνατο του πατέρα της

pannikolaou

Σαν σήμερα…19 Απριλίου (2016-2023)

pannikolaou