Γ ΕΘΝΙΚΗ

Κάρτες διαρκείας Τελεθριακού με 20 €!

Ο Τελεθριακός ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Γ’ Εθνική και σήμερα ανακοίνωσε τις κάρτες οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας στο ποσό των 20 € μόλις, λόγω του κορωνοϊού όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η διοίκηση της ομάδας μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, κάνει γνωστά μεταξύ άλλων τα σημεία πώλησης:
‘Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διάρκειας του Τελεθριακού για το πρωτάθλημα μπάσκετ της ΕΟΚ στην Γ’ Εθνική κατηγορία ανδρών όπου θα αντιμετωπίσουμε 6 Αθηναϊκές και 3 νησιωτικές ομάδες συν την Παναγίτσα.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι μόνο 20€ λόγω κορονοϊού. Έναρξη πρωταθλήματος Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 κορονοϊού επιτρέποντος.
Φίλοι του αθλητισμού και της ομάδας μας προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια σας και στηρίξτε την μεγάλη προσπάθεια να παραμείνει το Β. Ευβοιώτικο μπάσκετ στη Γ’ Εθνική κατηγορία για το καλό της νεολαίας μας και του τόπου μας.
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ/ ΔΙΑΝΟΜΗΣ
ΙΣΤΙΑΙΑ: Bistro Cafe, Fonjo Cafe, Petit Cafe, Butler Cafe, Ψητοπωλείο Δημ. Σταματίου, Kudu Cafe Κων. Ντελκης, Moto Troupis και Ιππικό κέντρο Καματριάδων.
ΩΡΕΟΙ: Καφετέρια Ονειροπαγίδα.
ΑΙΔΗΨΟΣ: Apollo Cafe.
Όσοι προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας μην ξεχάσετε να καταγράψετε το ονοματεπώνυμο σας, το τηλ. ή το mail σας στην κατάσταση που υπάρχει στα καταστήματα πώλησης προκειμένου να σας αποστείλουμε με sms/μήνυμα το αγωνιστικό πρόγραμμα, τυχόν αλλαγές και την απόδειξη.
Για παραγγελία στο telethriakos@yahoo.gr και τραπεζική πληρωμή Alpha Bank αρ. λογ. 491002002006563 ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ Α.Σ.
Καλή αγωνιστική χρονιά.”

Σχετικά άρθρα

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Νέο double double από τον Δημήτρη Μάρκου στη Γ’ Εθνική! (video)

pannikolaou

Ο ΣΕΠΚ τίμησε τον Γιάννη Ντεντόπουλο!

pannikolaou