FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Κίνηση-ματ από Μάκαρο! Απέκτησε τον Αλεξ. Στεφάνου!

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για τον Μάκαρο Άμφισσας, που ήρθε σε συμφωνία και απέκτησε για τον επόμενο χρόνο τον Αλέξανδρο Στεφάνου, που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην ΧΒΑ!

Η ομάδα της Άμφισσας μετά την απόκτηση του Κατσούλα έκανε και δεύτερη μεταγραφή έκπληξη δυναμώνοντας ιδιαίτερα εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Ο Στεφάνου έκανε μια πολύ καλή χρονιά πέρυσι με την ΧΒΑ και μεταξύ άλλων αναδείχθηκε και καλύτερος παίκτης της Περιφέρειας στην ψηφοφορία της ιστοσελίδας για την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Ήταν όμως και άτυχος, καθώς ένας τραυματισμός στο γόνατο στον αγώνα με τον Ζωγράφου τον έβγαλε εκτός δράσης, κάνοντας επέμβαση στο γόνατο.

Αυτή την περίοδο είναι στη διαδικασία αποκατάστασης και από το τέλος του 2020 αναμένεται να τεθεί στη διάθεση της νέας του ομάδας.

Ο Μάκαρος με ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστή τη νέα του μεταγραφή τονίζοντας: ” Ακόμα μια σημαντικότατη προθήκη στην ανδρική μας ομάδα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Αλέξανδρος Στεφάνου συμφώνησε με την Διοίκηση του ΑΣ ΜΑΚΑΡΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ και θα αποτελέσει την 2η μεταγραφή του συλλόγου μας μετά τον Θάνο Κατσούλα. Ο 25χρονος Χαλκιδαίος αθλητής, με πολλές παραστάσεις από τις Εθνικές κατηγορίες, ψηφίστηκε πέρυσι ως ο κορυφαίος παίκτης της περιφέρειας.

Ο Αλέξανδρος έχει αγωνιστεί στις παρακάτω ομάδες:
ΑΓΕΧ σε όλα τα τμήματα της έως Β Eθνική
Ολυμπιακός ομάδα εφήβων
Μαρούσι Β Eθνική
Μελίσσια Α ΕΣΚΑ
Κάδμος Θήβας Γ Eθνική
Προμηθέας Χαλανδρίου Γ Eθνική
Απόλλων Χαλκίδας Α ΕΣΚΑΣΕ
ΧΒΑ από Α ΕΣΚΑΣΕ έως και άνοδο στην Β Eθνική
Η οικογένεια του ΑΣ ΜΑΚΑΡΟΣ τον καλωσορίζει και του εύχεται να είναι υγιής, δυνατός και μαζί να επιτύχουμε όλους τους στόχους μας”.

Σχετικά άρθρα

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou