B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ Β' ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3 on 3 ”Ραφαήλ Σκεμπές”! (photo album)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Κανήθου, το τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 που διοργάνωσαν οι φίλοι του Ραφαήλ Σκεμπέ με την υποστήριξη του Δήμου Χαλκίδας και της Περιφέρειας, τιμώντας τη μνήμη του!

Περισσότερες από 70 ομάδες και 300 παίκτες έδωσαν το παρών, θέλοντας όλοι τους να εκφράσουν μέσα από το μπάσκετ, πως η μνήμη του Ραφαήλ θα παραμείνει ζωντανή! Και το κατάφεραν, καθώς σε αυτές τις 3 μέρες γεμάτες μπάσκετ, όλοι τους απέδειξαν πόσο ισχυρό είναι το νόημα του ερασιτεχνικού μπάσκετ!

Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν την Κυριακή, με υψηλές παρουσίες, καθώς στην Κάνηθο εκτός του Βαγγέλη Αγγέλου,  που ήταν στα γήπεδα και τις τρεις μέρες, βρέθηκε και το προπονητικό δίδυμο του Παναθηναϊκού, οι Γιώργος Βόβορας και Θανάσης Γιαπλές!

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, πως οι διοργανωτές εκτός της μνήμης του Ραφαήλ, τίμησαν με ενός λεπτού σιγή και τη μνήμη των θυμάτων της φονικής κακοκαιρίας που έπληξε από το βράδυ του Σαββάτου την Κεντρική Εύβοια.

Το τουρνουά τελείωσε με τους τελικούς, όπου στους μικρούς νίκησαν οι Μπέλικανς (Δεμερτζής, Κοτρογιάννης Ι., Κοτρογιάννης Β., Μπέλεχας) ενώ στους μεγάλους οι Κουτσογιάννης, Μιχαήλ, Γκιζογιάννης, Μπέλλος, αντιμετώπισαν τους Γ. και Κ. Γυφτονικολό, Σταθόπουλο, Παύλου. Ο Σωκράτης ”πυροβολούσε” από τη μια πλευρά, με τον Γιώργο Γυφτονικολό να βάζει 4 (!) τρίποντα από την άλλη και τον τελικό να τελειώνει με 20-20, με τις ομάδες να μην εκδηλώνουν την τελευταία επίθεση, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο το νόημα αυτού του πρώτου τουρνουά στη μνήμη του Ραφαήλ και δίνοντας όλοι τους ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι, καθώς το τουρνουά θα γίνει θεσμός και ο Ραφαήλ δεν θα ξεχαστεί ποτέ!

Για να δείτε τι φωτογραφίες των Ηλία Θαλάσση, Γιάννη Δαλιάνη και Μαριάντας Σοφοπούλου, πατήστε ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αναβλήθηκε το All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Φοβερός Ερμής, πέρασε στο final-4 ανόδου! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχημ. 80-88

pannikolaou

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας! (video & pics)

pannikolaou