Α ΕΣΚΑΣΕ ΕΦΗΒΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Ο Αντ. Καραμίντζος στην ΑΕΚ! Ρήξη χιαστού ο Δημ. Δημητρός!

Ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο νέο προέκυψε από τη Μαλεσίνα, καθώς ένας ακόμα παίκτης της ομάδας επιλέχθηκε από την ΑΕΚ, αλλά από την άλλη πλευρά ένας ταλαντούχος παίκτης έπαθε σοβαρή ζημιά στην προπόνηση!

Ο Αντώνης Καραμίντζος, που είναι γεννημένος το 2005 και πέρυσι αγωνίστηκε κυρίως με την παιδική και εφηβική ομάδα της Μαλεσίνας, επιλέχθηκε από το παιδικό τμήμα της ΑΕΚ και από τη νέα χρονιά θα εξακολουθεί να φοράει τα ”κιτρινόμαυρα” αλλά αυτή τη φορά της ΑΕΚ!

Εκεί θα συναντήσει και τον αδερφό του Δημήτρη, γεννημένο το 2003, που θα αγωνίζεται στην εφηβική ομάδα της ΑΕΚ, μπαίνοντας φέτος στην τρίτη χρονιά με τη φανέλα του ”δικέφαλου”.

Το δυσάρεστο νέο, έχει να κάνει με το σοβαρό τραυματισμό του Δημήτρη Δημητρού, που σε προπόνηση της ομάδας έπαθε ρήξη εμπρόσθιου χιαστού και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να κάνει την επέμβαση και να μπει στην περίοδο αποκατάστασης.

Η διοίκηση της Μαλεσίνας εκφράζει τη συμπαράσταση στον Δημ. Δημητρό και την οικογένεια του τονίζοντας πως θα βρίσκεται στο πλευρό του, ενώ συνάμα εύχεται καλή σταδιοδρομία στον Αντ. Καραμίντζο, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ένας ακόμα παίκτης από τις ακαδημίες του συλλόγου καταφέρνει να πάρει μεταγραφή σε υψηλότερο επίπεδο, δείγμα της δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: LIVE SCORE (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou