B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ Β' ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Stereabasket ετών 5! Χρόνια μας πολλά!!!

Το Stereabasket.gr γιορτάζει σήμερα τη συμπλήρωση 5 χρόνων ζωής, μιας προσπάθειας για αντικειμενική διαδικτυακή μπασκετική ενημέρωση στους 5 νομούς της Περιφέρειας, που ξεκίνησε στις 18 Αυγούστου του 2015 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα!

Η δική σας ανταπόκριση και η καθημερινή μεγάλη ”αγκαλιά” προς την ιστοσελίδα, φανερώνει την αξία και τη σημασία αυτού του εγχειρήματος, με το Stereabasket να αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς και μπασκετικής ενημέρωσης σε Εύβοια, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Φωκίδα και Ευρυτανία.

Σε αυτά τα 5 χρόνια, προσπαθήσαμε να παρουσιάσουμε όλα τα μπασκετικά γεγονότα της Περιφέρειας, με πληρότητα, αμεσότητα και εγκυρότητα. Μπορούμε σήμερα να αισθανόμαστε υπερήφανοι, γιατί σε βάθος 5 ετών έχουμε παρουσιάσει με αναλυτικά στοιχεία όλους τους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων ανεξαρτήτου κατηγορίας, με αποτέλεσμα σήμερα το stereabasket να αποτελεί μια μπασκετική εγκυκλοπαίδεια όπου αν ψάξει κάποιος μπορεί να βρει ανάμεσα σε περισσότερους από 7.000 αγώνες, αναλυτικά στοιχεία από όλα τα παιχνίδια, όπως βέβαια και όλους τους αγώνες των ομάδων της Περιφέρειας σε Εθνικές κατηγορίες!

Είμαστε υπερήφανοι, γιατί σε αυτά τα 5 χρόνια μοναδικό κριτήριο ήταν η αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση. Πολλές φορές, είχαμε την ευκαιρία για χιλιάδες κλικ παραπάνω, αλλά επιλέξαμε τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία από το πρόσκαιρο κέρδος.

Είμαστε υπερήφανοι, γιατί φέτος σε μια δύσκολη χρονιά απ’ όλες τις απόψεις, επιλέξαμε στο τρίμηνο της καραντίνας λόγω κορωνοϊού, την αποκλειστική μπασκετική ενημέρωση κυρίως με retro αναφορές τις οποίες και αγκαλιάσατε, χωρίς να αλλοιώσουμε την εικόνα της ιστοσελίδας με ρεπορτάζ περί κορωνοϊού και life style. Αυτό το ρεπορτάζ, ήταν για άλλου τύπου ιστοσελίδες και καλά έκαναν και το πρόβαλαν.

Είμαστε υπερήφανοι, γιατί σε αυτά τα 5 χρόνια η ανταπόκριση του κόσμου προς το stereabasket ολοένα και μεγαλώνει. Διαρκώς, όλο και περισσότεροι επιλέγουν την ενημέρωση τους από αυτή την ιστοσελίδα και αυτό μας γεμίζει ικανοποίηση αλλά και μας δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι σας.

Να ευχαριστήσουμε επίσης, όλους τους πολύτιμους συνεργάτες της ιστοσελίδας. Τους ανθρώπους που με τη φωτογραφική τους μηχανή μας μεταφέρουν με εικόνα το Σαββατοκύριακο στα γήπεδα, το τεχνικό τμήμα, το δημοσιογραφικό και ασφαλώς όλους τους φίλους προπονητές, παράγοντες, διαιτητές, που είναι πάντα πρόθυμοι να μας βοηθήσουν με στοιχεία των αγώνων.

Ασφαλώς, πρώτους απ’ όλους, να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας στηρίζετε από την πρώτη στιγμή σε αυτή την προσπάθεια που από σήμερα μπαίνει στον 6ο χρόνο!

Μπροστά μας πλέον, υπάρχει μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας, μια αγωνιστική περίοδος που αναμένεται με ενδιαφέρον και που θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή λόγω των ειδικών καταστάσεων που έχουν δημιουργηθεί και έχουν επηρεάσει τη ζωή μας.

Ας ελπίσουμε και ας ευχηθούμε, τα Σαββατοκύριακα μας και όχι μόνο, να είναι γεμάτα με αγώνες και δράση στα γήπεδα!

Χρόνια μας πολλά, λοιπόν! Σας προσκαλούμε, το 5ο κεράκι της τούρτας του stereabasket να το σβήσουμε μαζί, κορωνοϊού επιτρέποντος, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στις 7:30 μ.μ. στο υπαίθριο θέατρο ”Ορέστης Μακρής” στη Χαλκίδα, στην εκδήλωση των Stereabasket Awards!

Παναγιώτης Νικολάου

Σχετικά άρθρα

Ο Γιαπλές οδήγησε με ανατροπή τα Τρίκαλα στον τελικό ανόδου για την Α2!

pannikolaou

Β’ ΕΘΝΙΚΗ Playoffs: Ήττα καταστροφή! Εθνικός Λιβαδειάς-Νήαρ Ήστ 78-81

pannikolaou

A2 Elite League Play out: Ζωντανός για την παραμονή! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 71-70

pannikolaou