Α ΕΣΚΑΣΕ

Αγιασμός για τις ακαδημίες του Άρη Αμφίκλειας! (pics)

Σε συνεργασία με τους δύο αθλητικούς συλλόγους της Αμφίκλειας (Γ.Σ. Παρνασσός και Α.Σ. Διόνυσος Αμφίκλειας), πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός των ακαδημιών του Άρη Αμφίκλειας από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Παρόντες μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Οικονόμου, οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Καρακάτζας, Κυρμανίδης, η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας κ. Στιβακτή.

Ο πρόεδρος του Άρη Αμφίκλειας Φαίδωνας Μώρος προσέφερε στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας μια αναμνηστική φανέλα της ομάδας!

Σε ανακοίνωση του ο Άρης επισημαίνει: ‘‘Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σεβασμιότατο για την τιμή που μας έκανε με την παρουσία του, καθώς και για την τέλεση του αγιασμού! Επίσης Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την παρουσία τους, τον Υπουργό οικονομικών κ. Σταϊκούρα, τον Βουλευτή Φθιώτιδος κ. Οικονόμου,τον αρχιερατικό επίτροπο πατέρα Διομήδη Παναγιωτόπουλο, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Καρακάτζα, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Κυρμανίδη, την Δήμαρχο μας κ. Στιβακτή, τους αντιδημάρχους κ. Γκενεράλη και κ. Βαϊτσο, τον πρόεδρο της Αμφίκλειας κ. Σκλαβούνο, την υπεύθυνη αθλητισμού του δήμου μας κ. Νικολοπούλου, καθώς και την υπόλοιπη δημοτική αρχή που σύσσωμη παρευρέθηκε. Ο σύλλογος μας τιμής ένεκεν προσέφερε στον Σεβασμιότατο μία αναμνηστική φανέλα του αγωνιστικού μας τμήματος! Καλή αθλητική χρονιά με υγεία ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας!”.

Σχετικά άρθρα

ΓΑΣ Βασιλικού για Γ. Τσίτση: ”Ήταν τιμή μας που αγωνίστηκε στην ομάδα μας”

pannikolaou

Στις 22-24 Ιουλίου το 3ο τουρνουά ”Ραφαήλ Σκεμπές”!

pannikolaou

Ανανέωσε με Κουτή η ΑΓΕ Χαλκίδας

pannikolaou