Β' ΕΘΝΙΚΗ

Απέκτησε Μπακέα και Παστήρα ο Ερμής Σχηματαρίου

Στην απόκτηση δύο ταλαντούχων παικτών, των Μπακέα και Παστήρα προχώρησε ο Ερμής Σχηματαρίου, δίνοντας βάθος στο ρόστερ του εν όψει του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Ο Παστήρας μάλιστα, έχει αγωνιστεί για χρόνια σε ομάδες της Περιφέρειας, αρχικά στον Αλέξανδρο Αρτάκης και στη συνέχεια σε ΑΓΕΧ και Αστέρα Αλιβερίου.
Η ανακοίνωση του Ερμή:
‘Η ομάδα μας καλωσορίζει δυο ταλαντούχα παιδιά που θα στελεχώσουν το ρόστερ μας .
Γιωργος Μπακεας και Κωνσταντίνος Παστηρας θα είναι μαζί μας στην πρώτη μας χρονια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β εθνικής..
Καλώς ήρθατε στην οικογένεια του Ερμη Σχηματαριου.
Ο Κωνσταντινος εχει αγωνιστεί στον Παπάγου (Β’ Εθνική) ενώ ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Αλέξανδρο Αρτάκης έχει αγωνιστεί ακόμα στην ΑΓΕ Χαλκίδας και Αστέρα Αλιβερίου .
Ο Μπακέας, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του ,23 ετών, έχει αποκτήσει ήδη αρκετές εμπειρίες και είναι έτοιμος να διαπρέψει με την ομάδα μας , καθώς ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία και το παιχνίδι της ομάδας.
Έχει ύψος 2,01, καλύπτει τις θέσεις του φόργουορντ και η παρουσία του με το Μαρούσι στη Β’ Εθνική ήταν καταλυτική αυτά τα χρόνια. Πλέον γίνεται κάτοικος Σχηματαρίου αφού οι στόχοι μας ταυτίστηκαν στο απόλυτο!!!”.

Σχετικά άρθρα

Μαζί για 5η χρονιά Stereabasket Awards και Bfresh!

pannikolaou

Ενδιαφέρον Τελεθριακού για συμμετοχή στη Β’ Εθνική!

pannikolaou

Stereabasket Awards 2021: Το μήνυμα εστάλη!

pannikolaou