ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Ο Άρης Αμφίκλειας συγχαίρει τον κόουτς Φαρόπουλο για το fair play!

Την Κυριακή το νεοσύστατο τμήμα κορασίδων του Άρη Αμφίκλειας αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος και μάλιστα απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του Μάκαρου Άμφισσας, που είναι και φέτος φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το τελικό σκορ ήταν 56-12 και η τελική διαφορά θα μπορούσε να ήταν σαφώς μεγαλύτερη αν ο προπονητής του Μάκαρου Στέργιος Φαρόπουλος δεν έδινε εντολή στις παίκτριες του να μην βγάζουν αιφνιδιασμούς αλλά να περιμένουν τις αντίπαλες τους να γυρίσουν στην άμυνα!

Για το fair play του Μάκαρου και του προπονητή του, εξέδωσε ανακοίνωση ο Άρης Αμφίκλειας στην οποία τον συγχαίρει και τον ευχαριστεί:

Τα τελευταία χρόνια δυστυχώς στην Ένωση μας, αλλά και στο Ελληνικό μπάσκετ βλέπουμε συνέχεια σε πρωταθλήματα υποδομών αποτελέσματα με τεράστιες διαφορές πόντων μεταξύ σωματείων χωρίς ίχνος fairplay , που έχουν πολλές φορές ως αποτέλεσμα να “πληγώνουν” μικρά παιδιά και να τα απομακρύνουν από το άθλημα που τόσο αγαπάμε! Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε δημόσια τον προπονητή του Μάκαρου Άμφισσας κ. Στέργιο Φαρόπουλο για την τήρηση του fairplay και του αθλητικού ιδεώδες στον αγώνα κορασίδων Μάκαρος Αμφισσας- Α.Σ. Άρης Αμφίκλειας όπου το νεοσύστατο τμήμα μας(των κορασίδων) αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα.
Η διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων ήταν τεράστια και η έκταση του σκορ θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγάλη,αλλά ο coach Φαρόπουλος φρόντισε το σκορ να κρατηθεί σε πολύ αθλητικά πλαίσια!
Τέτοιες συμπεριφορές θεωρούμε ότι πρέπει να αναδεικνύονται και το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να τον ευχαριστήσουμε δημόσια για την πράξη του!”.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21/4)

pannikolaou

Γυναικείο μπάσκετ: Απόλλων Χαλκίδας και…Στερεάς Ελλάδας!

pannikolaou