B ΕΣΚΑΣΕ Α ΕΣΚΑΣΕ Β' ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΣΚΑΣΕ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΦΗΒΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Να είμαστε καλά και να ανταμώνουμε! Σας ευχαριστούμε!

Ξεκινώντας πριν από 4 χρόνια αυτή την προσπάθεια, το κίνητρο μας ήταν και παραμένει ακόμα και σήμερα, η προβολή και η επιβράβευση όλων όσων ασχολούνται και πετυχαίνουν τους στόχους τους μέσα από το άθλημα που αγαπάμε όλοι μας, το μπάσκετ!

Είπαμε λοιπόν, να διοργανώσουμε τα βραβεία του μπάσκετ και παράλληλα να προσπαθήσουμε να φέρουμε κοντά μας μεγάλες προσωπικότητες του αθλήματος, για να τους τιμήσουμε και παράλληλα να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους μας, να τους γνωρίσουμε από κοντά!

Σήμερα, 4 χρόνια μετά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να αισθανόμαστε ικανοποιημένοι πως βαδίζουμε στο σωστό δρόμο.

Πλέον, τα βραβεία γίνονται θεσμός για το μπάσκετ της Περιφέρειας μας και όχι μόνο και αποτελούν σημείο αναφοράς, κάθε χρόνο τέτοια εποχή, στις αρχές Σεπτέμβρη.

Φέτος, ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους μας. Τα πρωταθλήματα διακόπηκαν λόγω του κορωνοϊού και δεν σας κρύβουμε πως προς στιγμήν σκεφτήκαμε λόγω των ειδικών συνθηκών να μην τα πραγματοποιήσουμε φέτος. Η δική σας προτροπή όμως, ήταν εκείνη που έγειρε την πλάστιγγα.

Και δικαιωθήκαμε για την επιλογή μας. Γιατί η εκδήλωση της Παρασκευής ήταν επιστέγασμα μιας μεγάλης προσπάθειας που είχε ως βασικό στόχο να γίνει η εκδήλωση μόνο εφόσον θα μπορούσαμε να έχουμε λάβει όλα εκείνα τα μέτρα ώστε να μην υπάρξει ο παραμικρός κίνδυνος από θέμα υγείας.

Σε αυτό, συντέλεσαν πολλοί άνθρωποι που συνεργάστηκαν με μεγάλη διάθεση και προσωπικά τους ευχαριστώ θερμά!

Αλλά επειδή τα Stereabasket Awards είναι εκδήλωση απονομής τιμών, είναι σειρά μας σήμερα να αποδώσουμε τα εύσημα.

Πρώτα απ’ όλα και όλους, ευχαριστούμε  όλους εσάς που σταθήκατε και φέτος δίπλα μας και κατηφορίσατε το βράδυ της Παρασκευής προς το υπαίθριο θέατρο ”Ορέστης Μακρής”’. Μας έχει λείψει η μάζωξη στα κλειστά γυμναστήρια και προχθές ήταν μια πρώτη τάξεως ευκαιρία για να ανταμώσουμε όλοι μαζί. Η παρουσία σας για μια ακόμα φορά μεγάλη και μας τιμά ιδιαίτερα!

Ευχαριστούμε τον Δήμο Χαλκίδας, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που στάθηκαν και φέτος αρωγοί της προσπάθειας, τον ΔΟΑΠΠΕΧ που μας παραχώρησε το υπέροχο θέατρο για να κάνουμε την εκδήλωση, αλλάζοντας…έδρα μετά από 3 χρόνια στο Συνεδριακό κέντρο της Περιφέρειας.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τη Δήμαρχο Χαλκίδας Έλενα Βάκα για τη στήριξη και τη βοήθεια της όλες αυτές τις μέρες. Είναι μεγάλη υπόθεση για ένα Δήμο να έχει στην ηγεσία του έναν άνθρωπο που αγαπάει τον αθλητισμό και ειδικότερα το μπάσκετ και οι δημότες της Χαλκίδας και ιδιαίτερα οι φίλοι της πορτοκαλί μπάλας, μπορούν και πρέπει να αισθάνονται τυχεροί.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού Ηλία Μπουρμά, που και φέτος ήταν συμπαίκτης αυτής της προσπάθειας για την τέλεση της εκδήλωσης. Επίσης, μεγάλη υπόθεση για εμάς τους μπασκετικούς, να υπάρχει σε υψηλή θέση στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας άνθρωπος σαν τον Μπουρμά, που είναι γεννημένος μέσα στα γήπεδα του μπάσκετ.

Ευχαριστώ την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη για όλα όσα έκανε αυτό το χρονικό διάστημα για να μπορέσουμε να φέρουμε εις πέρας την εκδήλωση. Μαζί μας από την πρώτη στιγμή, σύμμαχος σε ότι χρειαστήκαμε.

Ευχαριστώ προσωπικά τον κ. Κώστα Σκεμπέ, που ήταν μαζί μας στην εκδήλωση. Το είπαμε από την πρώτη στιγμή, πως όσο περνάει από το χέρι μας, θα προσπαθούμε να διατηρούμε ζωντανή τη μνήμη του Ραφαήλ. Και την Παρασκευή το βράδυ, ο Ραφαήλ ήταν δίπλα μας, ήταν παντού…

Να είμαστε καλά και κάθε χρόνο τα Stereabasket Awards θα ξεκινούν με το ”Ραφαήλ Σκεμπές” με το βραβείο ήθους στη μνήμη του φίλου μας…

Ευχαριστώ τους επίσημους προσκεκλημένους της εκδήλωσης. Αποτελεί μεγάλη τιμή για ολόκληρο το μπάσκετ της Περιφέρειας και όχι μόνο για εμάς η παρουσία τόσο μεγάλων προσωπικοτήτων. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Παναγιώτη Φασούλα για την άμεση επικοινωνία που είχαμε το προηγούμενο διάστημα και πρωτίστως την αποδοχή της πρόσκλησης. Οι εντυπώσεις του από την εκδήλωση και τα όσα μας είπε το βράδυ της Παρασκευής στο ”Πέλαγος”, μας τιμούν ιδιαιτέρως όταν βγαίνουν από το στόμα μιας τεράστιας προσωπικότητας.

Όταν σκεφτόμαστε δε, πως τα Stereabasket Awards έγιναν αφορμή τα 4 τελευταία χρόνια για να παρελάσουν από κοντά μας τεράστιες προσωπικότητες όπως μεταξύ άλλων οι Φασούλας, Ρεντζιάς, Ιωάννου, Γιαννάκης, Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος, Φώτσης, Τσαρτσαρής, Παπανικολάου, Εθνική Γυναικών Κωφών, Γκόντας, Πηλοϊδης, Σκουντής, Καρύδας, Συρίγος, αισθανόμαστε πως κάτι καλό κάνουμε από την πλευρά μας…

Ευχαριστούμε τους παλαίμαχους αθλητές του Α.Σ. Φθιώτις και ΑΚΟΛ της δεκαετίας του ’80, που έκαναν το ταξίδι για να βρεθούν μαζί μας και να βραβευτούν για την προσφορά τους στο τοπικό μπάσκετ. Ξεκινήσαμε πέρυσι αυτού του είδους τις βραβεύσεις με Χαλκίδα-Θήβα και θα συνεχίσουμε και του χρόνου, γιατί η ιστορία του τοπικού μπάσκετ είναι μεγάλη σε αυτά τα 40 χρόνια που πέρασαν. Ευχαριστούμε για την παρουσία τους επίσης από πλευράς Ένωσης, τον πρόεδρο Χ. Μελετίου και το μέλος της ΚΕΔ Γ. Δεσάρτη.

Να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους συνεργάτες και τους εθελοντές αυτής της εκδήλωσης, που χωρίς τη βοήθεια τους δεν θα μπορούσαμε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.

Να ευχαριστήσω τον τέως πρόεδρο του Γ.Σ. Αυλίδας, παράγοντα του μπάσκετ μα πάνω απ’ όλα φίλο, Ανδρέα Ιωαννίδη που βοήθησε τα μέγιστα στην προετοιμασία της εκδήλωσης, όπως επίσης τον καλό φίλο Παναγιώτη Βαρσαμά που για μια ακόμα χρονιά ήταν στο πλευρό μας.

Ευχαριστούμε τα παιδιά της ΑΕΕΠ Χαλκίδας, τους Κυριάκο Ιωάννου, Επαμεινώνδα Οικονόμου, Γιάννη Τσάλα, Κώστα Φαμελιάρη, Ξενοφώντα Παπακοσμά, Βασίλη Καρακατσάνη, που μας βοήθησαν ουσιαστικά ως εθελοντές της εκδήλωσης. Ήταν τα παιδιά, που έδιναν τις κάρτες εισόδου για να μην ξεπεράσουμε σε καμιά περίπτωση το επιτρεπτό όριο, που σέρβιραν χυμούς, που τοποθετούσαν τον κόσμο στις εξέδρες ώστε να υπάρχουν αποστάσεις.

Ευχαριστούμε τα κορίτσια που έδιναν τα έπαθλα, τις δύο Αναστασίες, τη Μαρία και τη Μαριάντα, τη Νάσια που τους έδινε τις κατευθύνσεις και βεβαίως τον Σταμάτη Αναστασίου που και πάλι δημιούργησε εκπληκτικά έπαθλα.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους φωτογράφους μας, που κάλυψαν την εκδήλωση και έχετε στη διάθεσή σας εκατοντάδες φωτογραφίες. Respect από όλους μας σε Ηλία Θαλάσση, Γιάννη Δαλιάνη, Άγγελο Αγαπητό, Μαριάντα Σοφοπούλου, Αντώνιο Λάμπρου, Μαρία Βελισσαράκου.

Ασφαλώς, ευχαριστούμε τους υποστηρικτές της εκδήλωσης αλλά και της ιστοσελίδας που είναι πάντα δίπλα μας.

Άφησα για το τέλος τους παρουσιαστές μας. Ευχαριστώ πάρα πολύ τη Βένια Σαμπάνη, μια καταπληκτική κοπέλα με απίστευτη όρεξη για δουλειά αλλά και μεγάλο ταλέντο σε αυτό που κάνει. Σε μια μέρα που γινόταν κουμπάρα σε γάμο, κατάφερε και τα βόλεψε όλα για να είναι και πάλι μαζί μας. Φέτος, δεν είχαμε τον Σπύρο Βασιλείου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και τον αντικατέστησε ο Δημήτρης Νικολάου παίρνοντας το βάπτισμα του πυρός, με τη Βένια επίσης να δίνει και εδώ τις απαραίτητες κατευθύνσεις.

Τελειώνοντας και για να μην σας κουράζω άλλο, σας ευχαριστώ έναν-έναν ξεχωριστά, όλους εσάς που βρεθήκατε την Παρασκευή στο ”Ορέστης Μακρής”. Η δική σας παρουσία μας δίνει δύναμη για να συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.

Καλή σεζόν σε όλους! Να είμαστε καλά και να ανταμώνουμε!

Παναγιώτης Νικολάου

 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou