B ΕΣΚΑΣΕ

Στη Χαλκίδα σήμερα η ΑΕΚ για δύο φιλικά με την ΑΓΕΧ!

Στο κλειστό Κανήθου σήμερα το απόγευμα η ΑΓΕ Χαλκίδας θα υποδεχθεί και θα φιλοξενήσει σε δύο φιλικά παιχνίδια την ΑΕΚ, η οποία έρχεται στη Χαλκίδα με τα τμήματα παίδων και εφήβων!

Συγκεκριμένα, στο πρώτο φιλικό που θα ξεκινήσει στις 17:15 θα παίξουν τα δύο τμήματα παίδων των ομάδων, ενώ στο δεύτερο φιλικό που θα γίνει στις 19:15 θα αγωνιστεί η αντρική ομάδα της ΑΓΕΧ μαζί με αρκετούς εφήβους, απέναντι στο εφηβικό τμήμα της ΑΕΚ!

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των φιλικών αγώνων:

17:15 Κλειστό Κανήθου ΑΓΕ Χαλκίδας-Α.Ε.Κ. (Τσάλας Γ.-Καλαπόδης)

19:15 Κλειστό Κανήθου ΑΓΕ Χαλκίδας-Α.Ε.Κ. (Σοφόπουλος-Καλαπόδης)

Σε ανακοίνωση της η ΑΓΕ Χαλκίδας επισημαίνει: ”Tο απόγευμα στο κλειστό Κανήθου έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε την ΑΕΚ με τα τμήματα υποδομής της! Μια μπασκετική πανδαισία που θα ξεκινήσει στις 17:15 παίζοντας το παιδικό μας με αυτό της ΑΕΚ και 19:15 παίζοντας το Αντρικό μας με το εφηβικό της ΑΕΚ. Αμέσως μετά η Διοίκηση της ΑΓΕΧ θα παραθέσει δείπνο σε όλη την αποστολή της ΑΕΚ για να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την φιλοξενία μας στο ιστορικό σωματείο! Είναι ένα event που δυστυχώς δεν θα συνδυαστεί με κόσμο που θα ήθελε να απολαύσει μπάσκετ,εμείς όμως θα συνεχ;iζουμε να δίνουμε εικόνες στους αθλητές μας από το υψηλότερο επίπεδο κάνοντας τέτοια event!”.

Σχετικά άρθρα

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Στη Θήβα στις 28 Απριλίου το 5ο All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou