Γ ΕΘΝΙΚΗ

Live streaming για τους κατόχους καρτών διαρκείας του Τελεθριακού!

Ο Τελεθριακός με ανακοίνωσή του, έκανε γνωστό πως θα παρέχει Live Streaming τους αγώνες της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για τους κατόχους των καρτών διαρκείας, με την τιμή του να είναι μόλις στα 20 € λόγω του κορονωϊού!

”Η τιμή του εισιτηρίου διαρκείας είναι μόνο 20€ λόγω κορονοϊού. Έναρξη πρωταθλήματος Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 με την αναμέτρηση ΚΟΡΩΠΙ- ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ και 2η αγωνιστική στην Ιστιαία, ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ- ΒΟΥΡΕΙΟΣ ΧΙΟΥ.
Θα υπάρξει LIVE STREAMING για τους κατόχους καρτών διαρκείας.
Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια σας και στηρίξτε την μεγάλη προσπάθεια να παραμείνει το Β. Ευβοιώτικο μπασκετ στην Εθνική κατηγορία.
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ/ ΔΙΑΝΟΜΗΣ:
ΙΣΤΙΑΙΑ: Bistro Cafe, Fonjo Cafe, Petit Cafe, Butler Cafe, Ψητοπωλείο Δημ. Σταματίου, Kudu Cafe Κων. Ντελκης, Moto Troupis και Ιππικό κέντρο Καματριάδων.
ΩΡΕΟΙ: Καφετέρια Ονειροπαγίδα.
ΑΙΔΗΨΟΣ: Apollo Cafe.
Όσοι προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας μην ξεχάσετε να καταγράψετε το ονοματεπώνυμο σας, το τηλ ή το mail σας στην κατάσταση που υπάρχει στα καταστήματα για να σας αποσταλεί πρόγραμμα, αλλαγές και απόδειξη. Επικοινωνία στο [email protected] και τραπεζική πληρωμή Alpha Bank αρ. λογ. 491002002006563 ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ Α.Σ. Καλή αγωνιστική χρονιά.”

Σχετικά άρθρα

Λ. Αυγενάκης: ”Δημιουργείται μητρώο προπονητών”

pannikolaou

Με Φάλαρα και Μαυρομάτι έφτασαν 24 τα σωματεία στο αθλητικό μητρώο!

pannikolaou

Νέα NoviLeague με 1,000,000€ στον νικητή & 220,000€ εγγυημένα σε όλους!

pannikolaou