Α ΕΣΚΑΣΕ

Βαγγ. Ματσαγγούρας: ”Με καλές επιλογές στο τέλος πήραμε τη νίκη”

Ο προπονητής του Άρη Θήβας Βαγγέλης Ματσαγγούρας χαρακτήρισε ως σημαντική τη χθεσινή νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Λιβαδειάς, τηρουμένων των συνθηκών και των απουσιών που είχε η ομάδα του, ενώ για τη συνέχεια του πρωταθλήματος τόνισε πως σημαντικό ρόλο θα παίξουν τυχόν απουσίες βασκικών παικτών των ομάδων, σε ένα πρωτάθλημα που όπως είπε, είναι ανταγωνιστικό και περιμένει να κριθεί στις λεπτομέρειες.

‘Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς και μια σημαντική νίκη αυτή που πετύχαμε, καθώς προερχόμασταν από μια περίεργη και δύσκολη εβδομάδα, με απουσίες βασικών παικτών λόγω τραυματισμών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να παίξουμε απέναντι στον Απόλλωνα με 6 παίκτες, έχοντας ακόμα 5 μικρούς στη 12αδα μας. Απέναντι μας, είχαμε μια πολύ καλή ομάδα που δεν ξεκίνησε καλά τη χρονιά και είχε το πρέπει της νίκης απέναντί μας, κάτι που έκανε δυσκολότερη την αποστολή μας. Τα πήγαμε καλά σε γενικές γραμμές, αν θυμάμαι καλά μόνο στο 36-38 μείναμε πίσω στο σκορ, αλλά δεν μπορούσαμε να διατηρήσουμε τις διαφορές που πήραμε κατά διαστήματα στο σκορ.

Προς το τέλος, δεχθήκαμε και δύο τρίποντα, το ματς έγινε ντέρμπι αλλά με καλές επιλογές σε κρίσιμες στιγμές, φτάσαμε στη νίκη. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, σε ένα ματς που κινήθηκε για μεγάλο διάστημα την κόψη του ξυραφιού, απέναντι σε μια ομάδα που την αδικεί η βαθμολογική της θέση, έχοντας στο πάγκο της ένα εξαιρετικό προπονητή και άνθρωπο, τον Νίκο Παπούλια.

Το πρωτάθλημα έχει μακρύ δρόμο, θα γίνουν πολλές εκπλήξεις στο μέλλον και πιστεύω πως θα είναι ανταγωνιστικό μέχρι τέλους. Μεγάλο ρόλο θα παίξουν και πιθανοί τραυματισμοί βασικών παικτών των ομάδων σε βάθος χρόνου, όπου και θα μετρήσει η αντοχή του καθενός ξεχωριστά. Εμείς από εβδομάδα θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση, επιστρέφουν και 2-3 τραυματίες και πάμε στην Ιτέα για να αντιμετωπίσουμε το ερχόμενο Σάββατο μια επίσης πολύ καλή ομάδα με αξιόλογο προπονητή, που επίσης όπως και η Λιβαδειά θα έχει το πρέπει της νίκης απέναντι μας”. 

Σχετικά άρθρα

Ολοκληρώθηκε η α’ φάση στο Εργασιακό πρωτάθλημα της Θήβας!

pannikolaou

Αποκαρδιωτική η συμμετοχή στη Γ. Σ. της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Άρης Αμφίκλειας: ”Δεν πήραμε απαντήσεις”

pannikolaou