Β' ΕΘΝΙΚΗ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ: Σε live μετάδοση Έσπερος Λαμίας-Πρωτέας Γρεβενών την Κυριακή

Σε συμφωνία με διαδικτυακό κανάλι ήρθε ο Έσπερος Λαμίας, δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας του να παρακολουθούν ζωντανά τις προσπάθειες της αντρικής ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με την αρχή να γίνεται την Κυριακή στην εντός έδρας πρεμιέρα με τον Πρωτέα Γρεβενών.

Η ανακοίνωση του Έσπερου Λαμίας:
‘Η πανδημία του COVID-19 και η εξέλιξή της, είναι το κυρίαρχο γεγονός που καθορίζει , όλες τις αγωνιστικές και αθλητικές δράσεις των τμημάτων μας.
Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας των Ανδρών στην Β’ ΕΘΝΙΚΗ Κατηγορία(basketball) και της ομάδας των Γυναικών στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ Κατηγορία (basketball).
Η αγωνιστική περίοδος των πρωταθλημάτων 2020-2021,δεν έχει καμιά ομοιότητα με των προηγουμένων χρόνων. Η πανδημία του COVID-19 επέβαλε πολλούς περιορισμούς.
Για το άθλημά μας, εκτός της τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων για τους αθλούμενους, επέβαλλε και την απουσία των θεατών-φιλάθλων, από τους αγώνες όλων των ομάδων.
Το Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ έχοντας ως γνώμονα την ανάπτυξη και την διάδοση του basketball ,θέλοντας να δώσει την χαρά και την ευκαιρία σε όλους τους φίλους της ομάδας, να παρακολουθήσουν τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας, ανακοινώνει ότι:
ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ την συνεργασία για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2020-2021,με την διαδικτυακή ιστοσελίδα (telesport.gr) για την live μετάδοση των εντός έδρας αγώνων Ανδρών, αρχομένης από την πρώτη αγωνιστική, την  Κυριακή 18/10/2020 και ώρα 17:00μμ.,μεταξύ του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ και ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. 
Ο σχεδιασμός προβλέπει μετάδοση από την ιστοσελίδα‘’telesport.gr” (κανάλι live1),με περιγραφή και σχολιασμό από εκφωνητή.
Κατά την διάρκεια του αγώνα δίνεται η δυνατότητα σε όσους θελήσουν να προβληθούν διαφημιστικά.
Χρέος μας είναι να επιστρέψουμε την ανιδιοτελή στήριξη από όλους τους φίλους και φορείς της πόλης ,δίνοντας την δυνατότητα να παρακολουθούν ΔΩΡΕΑΝ, την live μετάδοση των αγώνων ,από την ιστοσελίδα (telesport.gr).
Το  Διοικητικό Συμβούλιο, οι αθλητές και προπονητές μας, υπόσχονται να προσπαθήσουν για την καλύτερη δυνατή αγωνιστική  χρονιά.
ΖΗΤΟΥΜΕ την στήριξη όλων όσων μπορούν ,με οιονδήποτε τρόπο οι ίδιοι επιλέξουν”.

Σχετικά άρθρα

Λιγότεροι όμιλοι στις Εθνικές κατηγορίες την επόμενη διετία!

pannikolaou

Μεταγραφές: Ενιαία μεταγραφική περίοδος από 15 Ιουλίου-30 Αυγούστου!

pannikolaou

Στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής ο Έσπερος Λαμίας!

pannikolaou