Α ΕΣΚΑΣΕ

Ιατρικές εξετάσεις για τους μικρούς αθλητές του Άρη Αμφίκλειας! (video)

Με επιτυχία πραγματοποίησε ο Άρης Αμφίκλειας τις ετήσιες ιατρικές εξετάσεις για τους αθλητές των ακαδημιών του, με την παρουσία γιατρών ορθοπεδικής, παθολόγου, φυσικοθεραπευτών όπως και διατροφολόγου.

Η ανακοίνωση του Άρη Αμφίκλειας: ”Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι ετήσιες ιατρικές εξετάσεις του συλλόγου μας! Ο σύλλογος μας στέκεται έμπρακτα κοντά στους αθλητές των ακαδημιών του, προσφέροντας τους σημαντικές υπηρεσίες υγείας! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την προσφορά τους ,τον διευθυντή της 5ης ορθοπαιδικής κλινικής του metropolitan general ιατρό κ. Καραγιάννη, τον ειδικό παθολόγο ιατρό κ. Γιόβα, τους υπεύθυνους φυσικοθεραπευτές του metropolitan general κ. Σταύρο Τόϊλο και κ. Κώστα Ψαρογιώργο ,καθώς και τον διατροφολόγο κ. Γιαννακόπουλο!”.

Δείτε παρακάτω πλάνα και δηλώσεις των ιατρών μέσα από το Star Κεντρικής Ελλάδας:

Το ρεπορτάζ του star κεντρικής Ελλάδος για τις ιατρικές εξετάσεις του συλλόγου μας!

Το ρεπορτάζ για τις ιατρικές εξετάσεις του συλλόγου μας, όπως προβλήθηκε μέσα από την μακροβιότερη αθλητική εκπομπή σε περιφερειακό κανάλι "90 λεπτά χωρίς καθυστερήσεις" του star κεντρικής Ελλάδας με τον Θανάση Περιβολιώτη!Το ρεπορτάζ επιμελήθηκε ο Βαγγέλης Ζαγκότσης, στην κάμερα ο Γιάννης Ξυδιάς.

Gepostet von ΑΡΗΣ Αμφίκλειας am Montag, 5. Oktober 2020

Παρακάτω, φωτογραφικό υλικό από τις ιατρικές εξετάσεις:

 

Σχετικά άρθρα

ΓΑΣ Βασιλικού για Γ. Τσίτση: ”Ήταν τιμή μας που αγωνίστηκε στην ομάδα μας”

pannikolaou

Στις 22-24 Ιουλίου το 3ο τουρνουά ”Ραφαήλ Σκεμπές”!

pannikolaou

Ανανέωσε με Κουτή η ΑΓΕ Χαλκίδας

pannikolaou