Α ΕΣΚΑΣΕ

Μάριος Σκαλτσάς: ”Ιστορικής σημασίας νίκη για την ομάδα μου”

Ως ιστορική χαρακτήρισε τη νίκη της Αλιάρτου στο Αλιβέρι απέναντι στις Κονίστρες ο προπονητής της ομάδας Μάριος Σκαλτσάς καθότι ήταν η πρώτη στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ, ενώ για τον αγώνα σημείωσε πως μπορεί να μην ήταν ποιοτικός, είχε όμως ένταση και πάθος για τη νίκη και από τις δύο ομάδες.

”Στην αρχή θα ήθελα να ευχαριστήσω για την φιλοξενία την ομάδα των Κονιστρών αλλά και προσωπικά τον φίλο προπονητή Άγκι Ιμπεζα. Ήταν μια ιστορική νίκη για το σύλλογο μας, γιατί είναι η πρώτη στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ!

Το παιχνίδι αν και δεν ήταν ποιοτικό, είχε μεγάλη ένταση γιατί καμία ομάδα δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ. Πήγαμε σε ένα αγώνα χωρίς να έχουμε 3 παίκτες λόγο τραυματισμού! Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα στην επιθετική λειτουργία ,κάτι που φαίνεται και στο σκορ, που σε συνδυασμό με τα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ και λάθη μας δημιούργησαν εκνευρισμό και νευρικότητα . Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε αυτούς τους παράγοντες και έστω και δύσκολα καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα! Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που για δεύτερο αγώνα βγάζουν πάθος, ψυχή και μεγάλη θέληση για την νίκη!”.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Η μάχη της παραμονής! Ο Πρωτέας Σχηματαρίου κρατάει την τύχη στα χέρια του

pannikolaou

Euroleague final-4: Ο Χρήστος Μωραΐτης σχολιάζει τον ημιτελικό Ολυμπιακός-Εφές 74-77

pannikolaou

Ποινή 15 ημερών σε Βαγγ. Ματσαγγούρα, έγγραφη επίπληξη σε Άρη Αμφίκλειας & Μαλεσίνα

pannikolaou