Α ΕΣΚΑΣΕ

Μάριος Σκαλτσάς: ”Με συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση φτάσαμε στη νίκη”

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τη νίκη απέναντι στον Κάδμο στην παράταση για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ έμεινε ο κόουτς της Αλίαρτου Μάριος Σκαλτσάς, που επισήμανε πως η ομάδα του δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανένα, αντιμετωπίζοντας όπως είπε, με το ίδιο υγιές σκεπτικό και πιθανές ήττες που μπορεί να έρθουν στο μέλλον.

”Ξέραμε εξ αρχής ότι το παιχνίδι ήταν δύσκολο και ότι έπρεπε να κάνουμε το κάτι παραπάνω για να το κερδίσουμε. Σχετικά με τον αγώνα, ξεκινήσαμε μουδιασμένα έχοντας κακή λειτουργία στην άμυνα. Ωστόσο στη συνέχεια διαβάσαμε γρήγορα τον αντίπαλο , προσαρμόσαμε την άμυνά μας και τον οδηγήσαμε σε εκνευρισμό, σύγχυση και αστοχία κάτι που φάνηκε στις κρίσιμες βολές.
Στην παράταση θεωρώ ότι ο ρυθμός μας ήταν καλύτερος, ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση χτυπώντας στις αδυναμίες του αντιπάλου και πήραμε τη νίκη.
Επίσης οι διαιτητές Τσάλας-Αποστόλου ήταν υποδειγματικοί καθώς με τη διαιτησία τους κράτησαν το παιχνίδι σε ψηλό επίπεδο. Προχωράμε χωρίς άγχος ώστε να ευχαριστηθούμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και εστιάζουμε στη σκέψη πως δεν είμαστε εδώ για να αποδείξουμε τίποτα και σε κανένα. Με αυτό το υγιές σκεπτικό θα αντιμετωπίσουμε και τις ήττες μας”.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Η μάχη της παραμονής! Ο Πρωτέας Σχηματαρίου κρατάει την τύχη στα χέρια του

pannikolaou

Euroleague final-4: Ο Χρήστος Μωραΐτης σχολιάζει τον ημιτελικό Ολυμπιακός-Εφές 74-77

pannikolaou

Ποινή 15 ημερών σε Βαγγ. Ματσαγγούρα, έγγραφη επίπληξη σε Άρη Αμφίκλειας & Μαλεσίνα

pannikolaou