Α ΕΣΚΑΣΕ

Τάσος Γεωργίου: ”Δεν τελειώνει ποτέ ένα παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο”

Ο προπονητής του ΓΑΣ Βασιλικού Τάσος Γεωργίου είδε την ομάδα του να φτάνει στο 4/4 φέτος κερδίζοντας και τον Άρη Αμφίκλειας, τονίζοντας στις δηλώσεις του πως έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, επισημαίνοντας πάντως παράλληλα, πως πρέπει να γίνει μάθημα σε όλους πως οι αγώνες δεν τελειώνουν ποτέ από το ημίχρονο.

Παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που ακόμα δεν έχει κερδίσει στο πρωτάθλημα και ξέραμε πως το κίνητρό τους θα ήταν υψηλό. Εμείς, από την πλευρά μας ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο μας στο πρώτο ημίχρονο όταν και καταφέραμε να ξεφύγουμε με 14 πόντους διαφορά, αλλά στη συνέχεια χαλαρώσαμε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένα καταστροφικό 4ο δεκάλεπτο όπου σημειώσαμε μόλις 6 πόντους βάζοντας τους αντιπάλους μας μέσα στο παιχνίδι. Ευτυχώς, καταφέραμε και κερδίσαμε, μια σημαντική νίκη για εμάς αλλά παράλληλα και ένα μάθημα προς όλους μας, ότι ποτέ δεν τελειώνει ένα παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, όση διαφορά και να έχεις πάρει στο σκορ. 

Θέλω επίσης, να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και να πω, πως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των μικρών παίδων και εφήβων που στελεχώνουν και την αντρική μας ομάδα και οι οποίοι παρότι άπειροι, δείχνουν πως μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα μας. 

Συγχαρητήρια και στον Άρη Αμφίκλειας για την προσπάθεια, τους εύχομαι καλή συνέχεια και να πετύχουν τους στόχους τους”. 

Σχετικά άρθρα

Ολοκληρώθηκε η α’ φάση στο Εργασιακό πρωτάθλημα της Θήβας!

pannikolaou

Αποκαρδιωτική η συμμετοχή στη Γ. Σ. της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Άρης Αμφίκλειας: ”Δεν πήραμε απαντήσεις”

pannikolaou