Α ΕΣΚΑΣΕ Β' ΕΘΝΙΚΗ

Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου ανοίγει το κλειστό Σχηματαρίου!

Από την Πέμπτη θα δοθεί προς χρήση σταδιακά στις ομάδες το κλειστό του Σχηματαρίου μετά το κρούσμα κορωνοϊού που προέκυψε την Παρασκευή στις τάξεις του Ερμή και που έχει ως αποτέλεσμα να μπει προσωρινό ”λουκέτο” στο γυμναστήριο ώστε να γίνει η απολύμανση και οι προβλεπόμενες εργασίες.

Την Πέμπτη θα πατήσουν για πρώτη φορά παρκέ τα αγωνιστικά τμήματα των ομάδων Ερμή και Πρωτέα Σχηματαρίου ενώ οι ακαδημίες των ομάδων θα ξεκινήσουν προπονήσεις από το ερχόμενο Σάββατο 31 Οκτωβρίου.

Ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΤ Διομήδης Δριχούτης τόνισε πως: ”Σε επικοινωνία που είχαμε με τον γιατρό της Περιφέρειας και εκπρόσωπο του ΕΟΔΥ, αποφασίστηκε το γυμναστήριο να δοθεί σταδιακά στις ομάδες του Δήμου Τανάγρας από την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου και έπειτα. Από την πλευρά του Δήμου, έγιναν όλες οι προβλεπόμενες κινήσεις που απαιτεί το υγειονομικό πρωτόκολλο ενώ ολοκληρώθηκε και η απολύμανση του γυμναστηρίου. Τηρώντας τους κανόνες υγιεινής, επιστρέφουμε σταδιακά από την Πέμπτη σε κανονικούς ρυθμούς σε συνεργασία με τους φορείς και τους συλλόγους”. 

Σχετικά άρθρα

Μπορεί η Εφές Αναντολού να συνεχίσει τη ξέφρενη πορεία της; Waverpoll

pannikolaou

Μάκαρος: ”Οργή και θλίψη για τις συνεχόμενες κλοπές στο κλειστό Άμφισσας”

pannikolaou

Εκλογές ΕΟΚ: Δεν επικύρωσε η ΓΓΑ τη λίστα σωματείων της ΕΟΚ, στον ”αέρα” οι εκλογές!

pannikolaou