Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρήστος Μωραΐτης: ”Μας έχει γυρίσει την πλάτη η τύχη”

Ο κόουτς του Γ.Σ. Ιτέας Χρήστος Μωραΐτης έδωσε αρχικά συγχαρητήρια στον Άρη Θήβας για τη νίκη του, ενώ για τον αγώνα επισήμανε πως την ομάδα του εκτός των άλλων της έχει γυρίσει φέτος την πλάτη και ο παράγοντας τύχη. Τόνισε επίσης, τα προβλήματα τραυματισμών, ενώ έκανε παράπονα και για τη διαιτησία, απαιτώντας όπως είπε, μεγαλύτερο σεβασμό προς το σύλλογό του.

Ξεκινώντας να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του και στον coach Ματσαγγούρα. Ο Άρης είναι μια ομάδα με βαθύ και ποιοτικό ρόστερ από την στιγμή που γυρίσουν όλοι οι τραυματίες του και ειδικά η επιστροφή του Παναγιωτίδη του αλλάζει επίπεδο. Για το αγωνιστικό μέρος θέλω να πω, πως για δεύτερη φορά στην έδρα μας έγινε καρμπόν παιχνίδι καθώς δεχόμαστε τρίποντα μακρινά και πάνω σε άμυνα! Για να κερδίσεις ένα ματς που κρίνεται στις λεπτομέρειες αναμφίβολα θέλει και τύχη η οποία φέτος νομίζω μας έχει γυρίσει την πλάτη!

Η ομάδα χρειάζεται επειγόντως νίκη-νίκες για να βρούμε την ηρεμία μας, την χαμένη αυτοπεποίθηση και ψυχολογία μας. Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών από παιδιά τα οποία αποτελούν τον κορμό μας τα οποία προβλήματα δεν μας αφήνουν να δουλέψουμε στην προπόνηση με την απαιτούμενη ένταση και ποιότητα. Δεν έχω όμως κανένα παράπονο από κανέναν στην ομάδα γιατί δίνουν το 100% που μπορούν. 

Παράπονα έχω από την διαιτησία καθώς όχι μόνο θέλω αλλά απαιτώ μεγαλύτερο σεβασμό προς τον σύλλογο μου καθώς είναι η δεύτερη φορά φέτος σε μόλις 4 αγωνιστικές που θεωρώ ότι η ομάδα αδικήθηκε στο τέλος. Αυτά κι ας γίνομαι λίγο γραφικός αλλά θέλω να έχω ήσυχη την συνείδηση μου . Και πάλι συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του”.

Σχετικά άρθρα

M.V.P. Α’ ΕΣΚΑΣΕ (14η αγωνιστική): Ο Σταμάτης Βουρτζούμης του Άρη Θήβας!

pannikolaou

Video από τη 14η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑΣΕ

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Άρης Θήβας-ΓΑΣ Βασιλικού 88-83 (photo στιγμές από τον αγώνα)

pannikolaou