FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Ο ορισμός του αμφίρροπου πρωταθλήματος! (4η αγωνιστική)

Το φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, το πρώτο στην ιστορία με 14 ομάδες, εκτός από μακρύ δρόμο έχει και μεγάλο ενδιαφέρον, με τις αποστάσεις που χωρίζουν όλες τις ομάδες, με ελάχιστες εξαιρέσεις, να είναι τόσο μικρές ώστε να έχει πάψει πλέον να αποτελούν έκπληξη οι μικρές διαφορές αλλά και οι παρατάσεις για να κριθούν αναμετρήσεις σε όλες τις αγωνιστικές που προηγήθηκαν!

Στη σημερινή 4η αγωνιστική ασφαλώς και το ενδιαφέρον δεν λείπει!

Οι 4 αήττητες ομάδες που μοιράζονται μέχρι στιγμής την 1η θέση στο βαθμολογικό πίνακα, φιλοδοξούν να διευρύνουν το απόλυτο, έργο όμως που δεν θα είναι εύκολο.

Ο Λοκρός είναι το φαβορί στον αγώνα του Αλιβερίου απέναντι στις Κονίστρες, όμως οι γηπεδούχοι έχουν δείξει μέχρι τώρα και στα 3 παιχνίδια που έχουν δώσει πως δεν τα παρατάνε ποτέ, παλεύοντας σε όλα τα ματς μέχρι τέλους.

Επικίνδυνη έξοδος για τον Μάκαρο που πάει στη Θήβα για να αντιμετωπίσει τον Κάδμο ο οποίος προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες και θα επιδιώξει σήμερα μια μεγάλη νίκη για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Ο ΓΑΣ Βασιλικού θα υποδεχθεί στο κλειστό της Αυλίδας τον Άρη Αμφίκλειας με τους παίκτες του Γεωργίου να είναι το φαβορί της αναμέτρησης αλλά και με τους ”κιτρινόμαυρους” να ψάχνουν μια μεγάλη νίκη για να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.

Ο Αστέρας Αλιβερίου, που αποτελεί την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος έχοντας ξεκινήσει με 3/3 και μάλιστα απέναντι σε αντιπάλους από το ”πάνω ράφι” αγωνίζεται στη Μαλεσίνα σε ένα αγώνα που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Αυτό το ματς, είναι το μοναδικό που θα ξεκινήσει νωρίτερα από τα υπόλοιπα (5 μ.μ.).

Μεγάλο ντέρμπι αναμένεται να γίνει στην Ιτέα, σε ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα ματς της αγωνιστικής, εκεί που η τοπική ομάδα θέλει να φτάσει στην πρώτη νίκη και να ξεκολλήσει από την ουρά της βαθμολογίας, απέναντι στον Άρη Θήβας που μπορεί να χτυπήσει το οποιοδήποτε ματς, εντός ή εκτός έδρας.

Ντέρμπι και τη Λιβαδειά, με τον τοπικό Απόλλωνα να υποδέχεται εκείνο της Χαλκίδας! Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει κακό ξεκίνημα στη σεζόν με 0/3 και σύμφωνα με όσα δήλωσε και ο προπονητής τους την περσμένη εβδομάδα, βλέπουν το σημερινό αγώνα σαν ένα πρόωρο ”τελικό”. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Χαλκίδας ξέρει πως με ένα πιθανό διπλό σήμερα ”σβήνει” σε μεγάλο βαθμό την ήττα της πρεμιέρας στο Αλιβέρι, όχι τόσο ως χαμένο ματς αλλά περισσότερο για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε.

Αφήσαμε για το τέλος ένα ακόμα αμφίρροπο ματς, αυτό του Σχηματαρίου, μεταξύ Πρωτέα και Αλιάρτου, που όμως αυτή την ώρα που γίνεται η ανάρτηση δεν είναι δεδομένο πως θα διεξαχθεί. Και αυτό, λόγω του κρούσματος κορωνοϊού σε μέλος της ομάδας του Ερμή Σχηματαρίου που μπορεί εφόσον κλείσει το γυμναστήριο να οδηγήσει ακόμα και σε αναβολή του αγώνα. Για το αν θα γίνει τελικά ή όχι ο αγώνας, θα ενημερωθείτε σε νεότερη ανάρτηση και σύμφωνα με τις εξελίξεις που θα προκύψουν το πρωί του Σαββάτου.

Το σημερινό πρόγραμμα και οι διαιτητές:

17:00 Κλειστό Μαλεσίνας Μαλεσίνα-Αστέρας Αλιβερίου (Χαϊνά-Τσάλας Γ.)

18:00 Κλειστό Αλιβερίου Κονίστρες-Λοκρός (Κάλφα-Μασλατζίδης)

18:00 Κλειστό Ιτέας Γ.Σ. Ιτέας-Άρης Θήβας (Ντάνος-Ζάχος)

18:00 Κλειστό Θήβας Κάδμος-Μάκαρος (Τσάλας Ι.-Σπυρόπουλος)

18:00 Κλειστό Σχηματαρίου Πρωτέας Σχημ.-Αλίαρτος (Γερονικολός-Αρτσίτας)

18:00 Κλειστό Αυλίδας ΓΑΣ Βασιλικού-Άρης Αμφίκλειας (Καραμπιτσάκος-Χατζής)

18:00 Κλειστό Λιβαδειάς Απόλλων Λιβαδειάς-Απόλλων Χαλκίδας (Χουγιάζος-Τσόκανος)

 

Σχετικά άρθρα

Β’ ΕΘΝΙΚΗ Playoffs: Ήττα καταστροφή! Εθνικός Λιβαδειάς-Νήαρ Ήστ 78-81

pannikolaou

A2 Elite League Play out: Ζωντανός για την παραμονή! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 71-70

pannikolaou

Σχολικοί Final-4: 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-Ελληνογαλλική Σχολή Αγ. Παύλος 81-98 Κέρδισαν το χειροκρότημα!

pannikolaou