Γ ΕΣΚΑΣΕ ΠΑΙΔΩΝ

Ιατρικές εξετάσεις για όλους τους αθλητές του ΓΑΣ Ν. Αρτάκης! (pics)

Ιατρικές εξετάσεις για όλους τους αθλητές του πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου ο ΓΑΣ Ν. Αρτάκης και σε ανακοίνωση του επισημαίνει:

‘Ο Γ.Α.Σ. Νέας Αρτάκης, συνεπής στο ετήσιο ραντεβού του, πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Οκτωβρίου για 5η συνεχόμενη χρονιά, τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου. Η οργανωμένη αυτή δράση που έχει ως βασικό σκοπό την διευκόλυνση των αθλητών/τριών,εντάσσεται στα πλαίσια των δράσεων κοινωνικής ευθύνης που αναπτύσσει τακτικά ο συλλογος.
Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν από τον καρδιολόγο κο Πλέσσα Νικόλαο το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Νέας Αρτάκης, με την χρήση του πλέον σύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού. Γονείς και αθλητές προσήλθαν στις εγκαταστάσεις βάση οργανωμένων ραντεβού και τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Η διοίκηση του Γ.Α.Σ Νέας Αρτάκης, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον καρδιολόγο κο Πλέσσα Νικόλαο για την συνεισφορά του στη συγκεκριμένη προσπάθεια, όπως επίσης και το 1ο Τμήμα Ναυτοπροσκόπων για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του”.

Σχετικά άρθρα

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Στη Θήβα στις 28 Απριλίου το 5ο All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou