Α ΕΣΚΑΣΕ

Αγ. Γίδας: ”Αναλαμβάνω την ευθύνη για την κακή εικόνα της ομάδας”

Ο προπονητής του Μάκαρου Άμφισσας Αγαπητός Γίδας ανέλαβε με δηλώσεις του την ευθύνη για την κακή εμφάνιση και την ήττα της ομάδας του από τον Πρωτέα Σχηματαρίου, τονίζοντας παράλληλα πως είχε παράπονα από τη διαιτησία κυρίως του Ζάχου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο stereabasket.gr: ”Όσον αφορά το σημερινό αγώνα πρώτα απ’όλα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στο Πρωτέα για τη νίκη του. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για τη κακή εικόνα της ομάδας. Είναι η τρίτη συνεχόμενη κακή εμφάνιση μας. Δε μπόρεσα να πείσω τους παίκτες για το πόσο σημαντικό ήταν το σημερινό παιχνίδι και φάνηκε ότι δεν ήμασταν καλά προετοιμασμένοι στα ατού της αντίπαλης ομάδας. Οι επιλογές μας στην επίθεση ήταν κακές και αυτό αποτυπώνεται και στο σκορ με τους 58 πόντους εντός έδρας.

Βέβαια, εκτός από εμάς σε κακή μέρα ήταν και οι διαιτητές. Μετά από μια εξαιρετική διαιτησία τη προηγούμενη βδομάδα μέσα στη Θήβα σήμερα οι διαιτητές ήταν σε άλλο γήπεδο ειδικά ο κ.Ζάχος για μια ακόμη φορά. Έχουμε επιλέξει να μη γκρινιάζουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα σε διαιτητές αλλά απ’ότι φαίνεται αυτό ορισμένοι το εκλαμβάνουν ως αδυναμία. 1ο ομαδικό φάουλ του Πρωτέα στο 8.30 και 14-5 στο ημίχρονο με το Πρωτέα να σκοράρει σχεδόν μόνο από βολές. Ο Κατσούλας κάθε φορά που έπαιρνε μπάλα είχε τρεις αντιπάλους έφαγε αρκετό «ξύλο» και νομίζω σούταρε 2 βολές. Βέβαια στο τέλος που είχε κριθεί το παιχνίδι πήραμε και εμείς τις βολές μας με τον Οικονόμου να μην έχει καταλάβει πότε του έγινε φάουλ. Το πρωτάθλημα, αν συνεχιστεί βέβαια, έχει πολύ δρόμο, εμείς οφείλουμε να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια”.

Σχετικά άρθρα

Ολοκληρώθηκε η α’ φάση στο Εργασιακό πρωτάθλημα της Θήβας!

pannikolaou

Αποκαρδιωτική η συμμετοχή στη Γ. Σ. της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Άρης Αμφίκλειας: ”Δεν πήραμε απαντήσεις”

pannikolaou