FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Ανακοίνωση-απάντηση του ΓΑΣ Βασιλικού στην επιστολή των ”12” της Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Ανακοίνωση-απάντηση εξέδωσε το πρωί της Δευτέρας ο ΓΑΣ Βασιλικού, στην οποία απαντάει στην ανακοίνωση που υπέγραψαν 12 ομάδες της Α’ ΕΣΚΑΣΕ για την έκδοση δελτίων στους αθλητές Θωμά και Μούντριχα.

Στην ανακοίνωση της η διοίκηση του ΓΑΣ Βασιλικού είναι φανερά ενοχλημένη για συγκεκριμένες εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν, ενώ κάνει αναφορά στον αθλητή της Γιώργο Θωμά εξιστορώντας πως έγινε η προσέγγιση και εξηγώντας παράλληλα πως για την έκδοση των δελτίων αρμόδια να αποφασίσει είναι μόνο η Ομοσπονδία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
‘Αγαπητοί φίλοι, παράγοντες των συλλόγων
Άρη Θήβας, Άρη Αμφίκλειας, ΓΣ Ιτέας, Μάκαρου Άμφισσας, Πρωτέα Σχηματαρίου, ΑΣ Κονίστρες, Αστέρα Αλιβερίου, Αναγέννησης Μαλεσίνας, Απόλλων Λειβαδιάς, Κάδμου Θήβας και ΓΣ Αλιάρτου
έχετε καταλάβει τι έχετε υπογράψει; Διαβάσατε αυτό που σας έδωσαν να υπογράψετε;
Αναφέρει η ανακοίνωση, την οποία συνέταξε ο Λοκρός Αταλάντης, στο ΥΓ της ‘’Εάν θέλουμε το μπάσκετ να πάει μπροστά και επιτέλους να ξεβρωμίσει…’’.
Πώς είπατε; Από ποιους να ξεβρωμίσει; Από τον ΓΑΣ Βασιλικού; Πότε προλάβατε να μας γνωρίσετε; Πότε προλάβαμε να γίνουμε διαπλεκόμενοι; Σε 3 χρόνια; Μπράβο μας αν τα καταφέρνουμε τόσο καλά! Εσείς οι ίδιοι δεν ήσασταν που ερχόσασταν πέρυσι στο Βασιλικό και στις δηλώσεις σας εκθειάζατε την φιλοξενία μας και πόσο πολύ ευχαριστηθήκατε το παιχνίδι εκεί και όλη την προσπάθεια που γίνεται; Να ξεβρωμίσει λοιπόν το άθλημα;;;;;; Αυτό υπογράψατε;;;
Αναφέρει επίσης η ανακοίνωση ‘’είναι ακόμη μια μαχαιριά στο μπάσκετ που αργοπεθαίνει τα τελευταία χρόνια’’. Το να επιτρέψεις/βοηθήσεις 20χρονα παιδιά να παίξουν μπάσκετ; Μην τους το κόψεις; Αυτό είναι μαχαιριά για το άθλημα;
Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.
Πριν από μερικές εβδομάδες μας προσέγγισε ο Γιώργος Θωμάς (ναι, αυτό που όντως μπορείτε να μας κατηγορήσετε είναι γιατί προσέγγισε εμάς) για να συζητήσουμε την περίπτωση ένταξης του στην ομάδα μας (φανταζόμαστε ο ίδιος και η οικογένεια του δεν θα προσέγγιζαν μία βρώμικη ομάδα).
Ο Γιώργος ο οποίος είναι 22 ετών, είχε την ατυχία πέρυσι να υποστεί ένα σοβαρό τραυματισμό και να χάσει όλη τη χρονιά από την αρχή της (πρόλαβε και αγωνίστηκε μερικά λεπτά στο πρώτο παιχνίδι της περσινής σεζόν). Φέτος για κάποιους λόγους έμεινε χωρίς ομάδα περίπου στα τέλη του Σεπτέμβρη, με κίνδυνο να χάσει άλλη μία χρονιά. (φαντάζεστε για ένα παιδί 22 χρονών να χάνει δύο συνεχόμενες χρονιές).
Η απόφαση μας ήταν παρά το ότι είχε κλείσει το ρόστερ και ήδη είχε ξεκινήσει η προετοιμασία να διερευνήσουμε την πιθανότητα να μπορέσει να αγωνιστεί αναλογιζόμενοι το νεαρό της ηλικίας του αλλά και την δυσάρεστη περίπτωση να χαθεί και άλλη μία χρονιά για αυτόν που ίσως θα ήταν και η χαριστική βολή για εκείνον για το άθλημα που τόσο αγαπάει.
Εμείς έτσι αντιλαμβανόμαστε την αγάπη για το μπάσκετ.
Ο ΓΑΣ Βασιλικού κύριοι δεν εκδίδει δελτία. Δελτία εκδίδει η ΕΟΚ της οποίας ναι έχουμε υπογράψει όλοι την προκήρυξη. ΚΑΙ για να προχώρησε η ΕΟΚ στην έκδοση του δελτίου κάπου θα βασίστηκαν !
Αγαπητοί φίλοι του Λοκρού Αταλάντης, γιατί τόση αναστάτωση; Νομίζουμε ότι όλοι έχουν καταλάβει ότι έχετε την πιο δυνατή ομάδα. Εσείς θα ανεβείτε κατηγορία! Εμείς εξάλλου αν θέλαμε και το επιδιώκαμε θα το κάναμε από το καλοκαίρι που μας είχε προταθεί!
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Το ΔΣ”

Σχετικά άρθρα

Ολοκληρώθηκε η α’ φάση στο Εργασιακό πρωτάθλημα της Θήβας!

pannikolaou

Αποκαρδιωτική η συμμετοχή στη Γ. Σ. της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Άρης Αμφίκλειας: ”Δεν πήραμε απαντήσεις”

pannikolaou