FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Ανακοίνωση-απάντηση του Λοκρού Αταλάντης!

Οι ανακοινώσεις των ομάδων για το θέμα που προέκυψε με την έκδοση δελτίων στους αθλητές Θωμά και Μούντριχα συνεχίζονται, με τον Λοκρό αυτή τη φορά να παίρνει θέση, απαντώντας κυρίως στην ανακοίνωση που είχε προηγηθεί του ΓΑΣ Βασιλικού.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την ανακοίνωση της ομάδας της Αταλάντης:

‘Αγαπητοί φίλοι,παράγοντες του ΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ,
Μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση πως μία ανακοίνωση κοινή 12 ομάδων που συμφωνούν όλοι μαζί να διαμαρτυρηθούν σε κάτι που ξέρουν όλοι τι έχει συμβεί,εσείς επικεντρώνεστε και απαντάτε μόνο στην ομάδα του Λοκρού.
Κύριοι όλοι οι παράγοντες των ομάδων που συμφώνησαν γι αυτή την ανακοίνωση, ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν,έχουν προσωπικότητα και πήραν ξεκάθαρη θέση,δεν χρειάζεται να τους παραβλέπεται σαν να μην υπάρχουν.
Αφού απευθύνεστε στην ομάδα μας όμως θα σας απαντήσουμε πρώτη και τελευταία φορά με την ελπίδα ότι θα καταλάβετε.
Όλοι μας ζούμε και μεγαλώνουμε σε κοινωνίες όπου υπάρχουν και εφαρμόζονται κανόνες,έτσι και στον αθλητισμό.
Τα τελευταία χρόνια δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει ,γι αυτό γενικά το άθλημα που όλοι αγαπάμε και υπηρετούμε έχει αυτή την πορεία..(Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε)
Στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ξεκάθαρο ότι και τα δυο νέα δελτία που εκδόθηκαν είναι ληξιπρόθεσμα.
Καταρχήν χαιρόμαστε ιδιαίτερα που παραδέχεστε και μόνοι σας ότι ο αθλητής είχε παίξει πέρυσι την 1 αγωνιστική άρα αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούσε να γίνει έκδοση δελτίου,άρα συμφωνούμε και επιβεβαιώνεται η διαμαρτυρία μας!!
Το ότι αναφέρεται τον τραυματισμό του για να για να αγγιξετε το συναισθηματικό κομμάτι το κάθε ενος είναι λάθος και ταυτόχρονα έξυπνο θα λέγαμε.
Ο παίκτης είχε τραυματιστεί πέρυσι όντως,ομως τώρα ηταν μια χαρά όπως και του ευχόμαστε πάντα να είναι υγειής!!Είχε το χρόνο όλο το καλοκαίρι να βρει ομάδα όπως και έγινε.
Βρήκε ομάδα Β εθνικης,ανακοινώθηκε και έφυγε για τους δικούς του λόγους στο τέλος των μεταγραφών.Προσπαθησε να πάει σε ομάδα άλλη εθνικής κατηγορίας αλλά δεν του έβγαλαν δελτίο ακριβώς για το λόγο που διαμαρτυρόμαστε όλες οι ομάδες τώρα και τελικά έβγαλε δελτίο σε εσάς τέλος Οκτώβρη!!
Δεν θα έμενε έξω για τον τραυματισμό του άλλο 1 χρόνο, αλλά για τις επιλογές που δεν του βγήκαν ίσως.
Εσείς ξέρατε ότι η έκδοση του είναι παράνομη αλλά κινηθήκατε γιατί ξεκάθαρα θα σας βοηθούσε και θα σας άλλαζε επίπεδο..Θα ερχόταν ένας παίκτης από Β εθνική στην Α Εσκασε,Είναι σημαντικό στην σύντομη ιστορία σας να χτίζετε πάνω στην ειλικρίνεια κύριοι.
Βεβαίως για την έκδοση δελτίων υπεύθυνη είναι η ΕΟΚ αλλά κάποιος κινήθηκε εκεί να βγάλει ένα δελτίο που αφού όπως είπατε και εσείς είχατε διαβάσει τις προκηρύξεις θα ξέρατε ότι είναι παράνομο!
Το ξέρατε λοιπόν,σας το υπενθυμίσαμε και εμείς σαν Λοκρος με την ανακοίνωση που βγάλαμε όταν είχατε ξεκινήσει τις διαδικασίες,πιστεύοντας πως θα έχετε ηθικούς ενδοιασμούς και θα κάνετε πίσω ,όμως αυτό δεν έγινε.
Ο κάθε ένας έχει την ευθύνη που του αναλογεί σε αυτήν την περίπτωση γι αυτό και το ΥΓ που είδαμε ότι σας πείραξε πολύ δεν πήγαινε για εσάς κυρίως αλλά γι αυτούς που παίρνουν αποφάσεις γι αυτό το άμοιρο άθλημα. Όλες οι ομάδες όπως και η δίκη μας σεβόμενη η κάθε μια την ιστορία της,τους κανόνες και την προσπάθεια που κάνει σε πολύ δύσκολους καιρούς κρίναμε σωστό ότι έπρεπε να πάρουμε θέση.
Θα το κάναμε για οποία ομάδα και αν ήταν ανεξάρτητου θέσης και παίκτη από όπου και να προερχόταν.
Κύριοι του ΓΑΣ Βασιλικού δεν έχει να κάνει με το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα ,αλλά με το να παίζεται το πρωτάθλημα κάτω επι ίσοις όροις για όλες τις ομάδες.
Σκεφτείτε να έκανε το ίδιο κάθε ομάδα,να έπαιρνε ένα παίκτη, όποτε είχε τον τρόπο να το κάνει, σε οποία θέση και να βρισκόταν,οποίο στόχο και να είχε, τι θα γινόταν.
Όσο για το τέλος της ανακοίνωσης σας,
ο Λοκρός δεν έχει καμία αναστάτωση σας διαβεβαιώνουμε,σας υπενθυμίζουμε ότι στα 40 χρόνια ιστορίας της ομάδας μας έχουμε βρεθεί αρκετές φορές στο να διεκδικούμε το πρωτάθλημα αλλά και να βρισκόμαστε σε εθνικές κατηγορίες εκπροσωπώντας επάξια το μπάσκετ της περιφέρειας μας!
Όσο αφορά την ανακοίνωση του Απόλλωνα Χαλκίδας,το μόνο που θα πούμε υπάρχει Δ.Σ στην ομάδα μας και για όσα θέματα την αφορούν εκτός αγωνιστικού χώρου αποφάσεις και θέσεις παίρνει μόνο αυτό!
Η απάντηση σας,να στοχοποιήσετε τον Προπονητή της ομάδας μας και όχι να αναφερθείτε στο συμβάν το τωρινό είναι ξεκάθαρη άστοχη,άδικη και δείχνει αλλά πίσω από αυτό..
Η αθλητική αντιπαλότητα πρέπει να υπάρχει μέσα στο γήπεδο, με τους ιδιους κανόνες για ολες τις ομάδες και είναι είναι ένα φαινόμενο καθαρό και υγιές.Οποιαδηποτε παρέμβαση μεμονωμένα ΟΧΙ.
Εκ του ΔΣ
ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ”.

Σχετικά άρθρα

Ολοκληρώθηκε η α’ φάση στο Εργασιακό πρωτάθλημα της Θήβας!

pannikolaou

Αποκαρδιωτική η συμμετοχή στη Γ. Σ. της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Άρης Αμφίκλειας: ”Δεν πήραμε απαντήσεις”

pannikolaou