B ΕΣΚΑΣΕ Α ΕΣΚΑΣΕ

Ανακοινώσεις ομάδων για αναστολή προπονήσεων!

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς έκανε γνωστά στην ενημέρωση της Πέμπτης τα μέτρα που θα ισχύσουν στην περίοδο του lockdown στη χώρα μας και που θα έχουν ισχύ από το πρωί του Σαββάτου ( 7/11) έως τις 30 Νοεμβρίου.

Όπως αναμενόταν, τα κλειστά γυμναστήρια έβαλαν ”λουκέτο” με μοναδική εξαίρεση τη χρήση τους απ’ όσους αναφέρονται σε ονομαστικές καταστάσεις που θα εκδώσει η ΓΓΑ για την προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες το 2021.

Για τον αθλητισμό, επιτρέπεται η ατομική άθληση μόνο σε εξωτερικούς, δημόσιους χώρους και σε ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις έως τρία άτομα συμπεριλαμβανομένου του προπονητή σε ατομικά και μόνο αθλήματα όπως αντισφαίριση, η τοξοβολία, η ιστιοπλοϊα, η ποδηλασία και τα υπόλοιπα που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Οι ομάδες της Περιφέρειας, η μία μετά την άλλη κάνουν γνωστή με ανακοινώσεις τη διακοπή των προπονήσεων για όλα τα τμήματα τους τον μήνα Νοέμβριο.

Δείτε παρακάτω:

Αγαπητοί/ες, φίλοι/ες του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης(basketball).
Μετά την απόφαση της κυβέρνησης περί περιορισμού της διασποράς του κορονοιου COVID-19,προβλέπονται νέα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας και στον αθλητισμό.
Ως εκ τούτων επιβάλλεται η αναστολή των αθλητικών δραστηριοτήτων στα αγωνιστικά πρωταθλήματα καθώς και των προπονήσεων όλων των τμημάτων μας .
Η επιβολή παύσης λειτουργίας των αθλητικών κλειστών εγκαταστάσεων, αναστέλλει ΟΛΕΣ τις δραστηριότητες των τμημάτων μας του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ , ήτοι:
1.των ΓΥΝΑΙΚΩΝ με συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
2.των ΑΝΔΡΩΝ με συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β ΈΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
3.των ΕΦΗΒΙΚΩΝ,ΠΑΙΔΙΚΩΝ ,ΝΕΑΝΙΔΩΝ,ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ που συμμετέχουν στα περιφερειακά πρωταθλήματα Στερεάς Ελλάδας της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. και
4. των υποδομών μικρών παιδιών αγοριών και κοριτσιών των αναπτυξιακών ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ.
Ενημερώνουμε επί πλέον ότι ο σύλλογος μας λειτουργώντας μέχρι σήμερα με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και σύμφωνα με τις οδηγίες της Γ.Γ.Α. και της Ε.Ο.Κ. τήρησε με ευλάβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα και όλοι οι συμμετέχοντες στις αθλητικές δραστηριότητες του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΔΕΝ αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα υγειονομικού ενδιαφέροντος περί της πανδημίας.
Θέλουμε να ελπίζουμε ότι η απόφαση της κυβέρνησης, θα λήξη ως ορίζεται στις 30 Νοεμβρίου 2020 και θα επανέλθουμε στην ομαλή αθλητική λειτουργία ΟΛΩΝ των τμημάτων μας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο παρακολουθεί τα γεγονότα και θα ενημερώνει με επίσημες ανακοινώσεις, για κάθε νέα εξέλιξη που θα αφορά τις αθλητικές δραστηριότητες του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ”.

”Λόγω lockdown σε όλη τη χώρα, σας ενημερώνουμε ότι σταματάει και η δραστηριότητα της Ακαδημίας μας για τρεις εβδομάδες, όπως ανακοινώθηκε από τον Πρωθυπουργό της χώρας.

Καλή δύναμη σε όλους, ελπίζοντας ότι πολύ σύντομα τα παιδιά μας θα ξαναμπούν στο παρκέ”

 

 

‘Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ενημερώσουμε τους αθλητές μας και τους γονείς, ότι λόγω των νέων μέτρων θα διακόψουμε τις ομαδικές προπονήσεις μας. Είναι κάτι ειλικρινά που μας πληγώνει, αλλα θα πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη προσοχή απέναντι στους νέους κανόνες για την ασφάλεια της υγεία μας. Έχουμε εμπειρία όμως, αφού είναι η δεύτερη φορά που κλείνουμε και όλο αυτό τον καιρό σκεφτόμασταν ιδέες, ώστε να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο που λέγεται Μπάσκετ=υγεία σώματος και πνεύματος. Σύντομα λοιπόν θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για λεπτομέρειες. Θα είμαστε μακριά αλλά συνάμα και αρκετά κοντά σας. Να είστε όλοι καλά με υγεία και άφθονη θετική ενέργεια”.

 

Η Konistres B.C. θα αναστείλει τη λειτουργία της από την Παρασκευή 6/11/2020 και για ένα μήνα, ακολουθώντας τις οδηγίες για τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την αντιμετώπηση της πανδημίας του Covid-19.
Ευχόμαστε σε όλους δύναμη, υπομονή και πάνω απ’όλα υγεία, με την ελπίδα να επιστρέψουμε σύντομα πιο δυνατοί στην αθλητική δράση!”
‘Δυστυχώς μέσα σε πολύ λίγες μέρες(από την τελευταία μας ανακοίνωση),τα δεδομένα στην χώρα μας άλλαξαν και από αύριο το πρωί αναστέλλονται όλες οι προπονήσεις των ακαδημιών του συλλόγου μας!
Ελπίζουμε να βγει η πατρίδα μας αλώβητη και όσο το δυνατόν με λιγότερες απώλειες από αυτήν την δοκιμασία!
Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο υγεία, δύναμη και υπομονή!
Δίνουμε ραντεβού καλώς έχοντος αρχές Δεκεμβρίου,όπου και ελπίζουμε να υπάρξει η δυνατότητα συνέχισης των προπονήσεων!”
Δυστυχώς αυτό που όλοι απευχόμασταν έγινε. Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης σχετικά με την πανδημία θα πρέπει να αναστείλουμε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες του συλλόγου από το Σάββατο το πρωί.
Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα συμβεί μόνο για 3 εβδομάδες και αρχές Δεκεμβρίου θα ξανασυναντηθούμε όλοι στα γήπεδα.
Έως τότε μείνετε όλοι ασφαλείς!!”
”Υπομονή και επιμονή τουλάχιστον για 3 ακόμα εβδομάδες.
Βάση των νέων μέτρων της πολιτείας αναστέλλουμε τις προπονήσεις της ομάδας σε όλα τα τμήματα μέχρι νεωτέρας…
Πάνω από όλα η υγεία όλων μας και των οικογενειών μας….. Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί!!!”
”Ο Α.Σ. ΜΑΚΑΡΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ανακοινώνει ότι δεδομένης της αύξησης κρουσμάτων κορονοϊού στην πόλη μας και για την διαφύλαξη της υγείας των αθλητών του, των αθλητριών του και του κοινωνικού συνόλου, ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ τις προπονήσεις όλων των τμημάτων του ΗΔΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ μέχρι νεωτέρας”.
Δυστυχώς σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση πριν λίγες ώρες,είμαστε αναγκασμένοι να σταματήσουμε τις προπονήσεις όλων των τμημάτων από το Σάββατο το πρωί και μέχρι τέλος Νοεμβρίου.
Θα παρακαλούσαμε τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες να τακτοποιηθούν σήμερα 16:00-18:30 στα γραφεία της ομάδας μας,αλλιώς επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας μας κ Πανούση Γιάννη.
Ευχόμαστε να σας ξαναδούμε όλους γρήγορα στα γηπεδα μας υγιείς και ξανά με το χαμόγελο και τις μπάλες τα παιδάκια μας!!!”
Δυστυχώς σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση πριν λίγες ώρες, είμαστε αναγκασμένοι να σταματήσουμε τις προπονήσεις όλων των τμημάτων μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.
Θα παρακαλούσαμε για τυχόν εκκρεμότητες να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας Πλατιά Δημήτρη στο 697 2609216 , ή στα 698 0240014 (Χαρίσης Στάμος) & 694 7604024 (Θεοδοσίου Νίκος).
Ευχόμαστε να σας δούμε όλους, μικρούς και μεγάλους, ξανά μέσα στα γήπεδα υγιείς και πιο δυνατούς!!!”
Δυστυχώς οι εξελίξεις τρέχουν και μετά τις νέες ανακοινώσεις για γενικό lock down δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.
Ευχόμαστε να βγούμε όλοι υγιείς απο αυτή την περιπέτεια.
Καλή δύναμη σε όλους!
Στηρίζουμε τα παιδιά. Στηρίζουμε το μέλλον μας!”
Σας ενημερώνουμε πως λόγω του lockdown, αναστέλλονται όλες οι προπονήσεις και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου μας, από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και μέχρι νεωτέρας.
Οι προπονήσεις της Παρασκευής 6 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν κανονικά.
Παρακαλουνται οι γονείς να τακτοποιήσουν τυχών οφειλές απο προηγούμενους μήνες.
Καλή δύναμη και καλή επιστροφή το συντομότερο δυνατό!”
Ακολουθώντας τις οδηγίες και τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19, αναστέλλονται οι προπονήσεις και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας από αύριο Σάββατο και μέχρι 30 Νοεμβρίου.
Ευχόμαστε σε όλους δύναμη, υπομονή και πάνω απ’όλα υγεία.
Με την ελπίδα να επιστρέψουμε σύντομα, πιο δυνατοί στην αθλητική δράση!”

Σχετικά άρθρα

Έως τις 25/6 οι δηλώσεις συμμετοχής για το 3 on 3 της Αυλίδας

pannikolaou

ΓΑΣ Βασιλικού για Γ. Τσίτση: ”Ήταν τιμή μας που αγωνίστηκε στην ομάδα μας”

pannikolaou

Στις 22-24 Ιουλίου το 3ο τουρνουά ”Ραφαήλ Σκεμπές”!

pannikolaou