Γ ΕΣΚΑΣΕ

ΑΣΚ Ερέτριας: Μπερδεμένο…παραγάδι το κλειστό γυμναστήριο!

Η Ερέτρια ψάχνει εδώ και χρόνια τη δική της στέγη, με τη δημιουργία του κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή να έρχεται πολλές φορές στην επιφάνεια, αλλά χωρίς την ανάλογη εξέλιξη.

Χθες, υπήρξε Δημοτικό συμβούλιο στην Ερέτρια με θέμα το κλειστό γυμναστήριο και η ομάδα μπάσκετ της Ερέτριας μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, τονίζει χαρακτηριστικά πως το θέμα της δημιουργίας του μοιάζει περισσότερο με…μπερδεμένο παραγάδι!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Τελικά στο χθεσινό συμβούλιο του Δήμου Ερέτριας τι αποφασίστηκε;; 9 χρόνια που έχει ιδρυθεί η ομάδα μας ψάχνουμε τα λεφτά απ’ το κλειστό γυμναστήριο της Αμαρύνθου και κάθε φορά γίνετε κουβέντα για το που είναι τα λεφτά… Πιο πολύ με μπερδεμένο παραγάδι μοιάζει αυτό το θέμα!
Το να φτιάξουμε κάτι απασχολεί τον Δήμο μας;
Το γήπεδο τύπου μπαλόνι με το πρόγραμμα leader είναι υλοποιήσιμο; Σε τι στάδιο βρίσκονται οι μελέτες; Η κυρία Αληπαντέ και η διευθύντρια της τεχνικής υπηρεσίας Κυρία Λεμπέση μας έλεγε πως λείπει μια υπογραφή για να προχωρήσει και σε 6 μήνες το πολύ θα είναι έτοιμο!
Γιατί δεν προχωράνε οι διαδικασίες;
Ποιοί λένε αλήθεια και ποιοί ψέματα;;
Πόσα χρόνια θα περάσουν ακόμα για να δούμε ένα έργο στον Δήμο μας;;
Με τα 200.000 € της Τερνα δεν φτιάχνετε γήπεδο… Είναι απλά μια μικρή βοήθεια. Υπάρχει όρεξη από κάποιους για να ενισχυθεί αυτή η “βοήθεια” και να γίνει το κλειστό γήπεδο;;
Υ.Γ Μην νομίζετε κάποιοι ότι το θέμα των προσφύγων δεν μας απασχολεί σαν Αθλητικό Σωματείο. Απλά σήμερα θα θέλαμε να σχολιάσουμε το θέμα του γηπέδου επειδή ήταν το μοναδικό θέμα στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερέτριας”.

Σχετικά άρθρα

Οδηγίες για τα περιοριστικά μέτρα στον αθλητισμό. Self ή rapid test ανάλογα την ηλικία

pannikolaou

Waverpoll.com: Ποια ομάδα θα επικρατήσει στο ντέρμπι της Δευτέρας 22/11;

pannikolaou

Waverpoll.com: Ποια ομάδα θα έχει καλύτερη πορεία;

pannikolaou