Α ΕΣΚΑΣΕ

ΓΑΣ Βασιλικού: ”Μαθήματα ειλικρίνειας δεν δεχόμαστε από κανέναν”

Απάντηση στην ανακοίνωση του Λοκρού εξέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης ο ΓΑΣ Βασιλικού και αφού πρωτίστως αναφέρει πως σέβεται απόλυτα την 40χρονη ιστορία της ομάδας της Αταλάντης, τονίζει χαρακτηριστικά λέγοντας πως ”μαθήματα ειλικρίνειας δεν δεχόμαστε από κανέναν”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: ”Αγαπητοί φίλοι, σκεφτήκαμε πολύ αν θα έπρεπε να απαντήσουμε στην χθεσινή ανακοίνωση του Λοκρού Αταλάντης διότι ότι είχαμε να πούμε το είπαμε στην προηγούμενή μας με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο. Παρά ταύτα δεν μπορούμε να αφήσουμε κάποια πράγματα χωρίς να τα διευκρινίσουμε.

Αρχικά να πούμε ότι σεβόμαστε απόλυτα την 40χρονη ιστορία του Λοκρού Αταλάντης. ΑΠΟΛΥΤΑ όμως ! Όπως ΑΠΟΛΥΤΑ σεβόμαστε και την ιστορία όλων των ομάδων που συναγωνιζόμαστε!
Γράφουν οι φίλοι του Λοκρού στην ανακοίνωση τους ότι επικεντρωνόμαστε και απαντάμε μόνο σε εκείνους και όχι στις υπόλοιπες 11 ομάδες που συμφώνησαν και υπέγραψαν την ανακοίνωση. Μα αν διαβάσατε προσεκτικά, από τις 33 γραμμές της ανακοίνωσης, μόνο οι 3 τελευταίες αναφέρονται στον Λοκρό Αταλάντης. Οι υπόλοιπες 30 γραμμές αναφέρονται σε όλους, εκφράζοντας την έκπληξη μας και την απορία μας αν όντως όλοι ήξεραν τι υπέγραφαν.
Επιτρέψτε μας να έχουμε ακόμη τις αμφιβολίες μας αν όλοι γνώριζαν ότι υπέγραφαν μία τόσο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ για το ύφος και τους χαρακτηρισμούς ανακοίνωση.
Αναφέρει η ανακοίνωση σε ένα σημείο της ότι «Ο κάθε ένας έχει την ευθύνη που του αναλογεί σε αυτήν την περίπτωση γι’ αυτό και το ΥΓ που είδαμε ότι σας πείραξε πολύ (εννοούν το να ξεβρωμίσει το άθλημα) δεν πήγαινε για εσάς κυρίως, αλλά γι’ αυτούς που παίρνουν αποφάσεις γι’ αυτό το άμοιρο άθλημα»…
Δεν πήγαινε για εμάς κυρίως (το να ξεβρωμίσει το άθλημα), άρα… πήγαινε KAI για εμάς.. Αυτό το αφήνουμε να το κρίνει ο κόσμος που μας γνωρίζει !… (εδώ τελικούς μέσα στην έδρα μας χάναμε, με 200 άτομα στις εξέδρες και δίναμε τις σαμπάνιες μας στην αντίπαλη ομάδα να πανηγυρίσει…)
Σε άλλο σημείο αναφέρεται «Είναι σημαντικό στην σύντομη ιστορία σας να χτίζετε πάνω στην ειλικρίνεια κύριοι»… Ξαναλέμε, σεβόμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ την 40χρονη ιστορία του Λοκρού, μακάρι να τα πούμε σύντομα και από κοντά και να δεχτούμε ευχαρίστως και τις συμβουλές τους για το μπάσκετ, ΟΜΩΣ μαθήματα ειλικρίνειας ΔΕΝ δεχόμαστε από κανέναν!
Αυτά τα λίγα με την ελπίδα να περάσει γρήγορα όλο αυτό που ζούμε με την πανδημία και να ανταμώσουμε με όλους ξανά στα γήπεδα !!
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ”.

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-27/2)

pannikolaou

Αναβλήθηκαν εκ νέου οι εξ αναβολής αγώνες της Α’ ΕΣΚΑΣΕ

pannikolaou

Δύο χρόνια χωρίς τον Δημήτρη Σοροπάνη…

pannikolaou