Α ΕΣΚΑΣΕ

Ηλίας Χαντζής: ”Με κατάθεση ψυχής πήραμε σημαντική νίκη”

Ο προπονητής του Πρωτέα Σχηματαρίου Ηλίας Χαντζής έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, που όπως είπε χαρακτηριστικά διαθέτουν υψηλό IQ κάνοντας παράλληλα διαρκώς κατάθεση ψυχής στο παρκέ, ξεπερνώντας έτσι την 10ήμερη αποχή από τις προπονήσεις και επικρατώντας μέσα στην Άμφισσα του Μάκαρου!

Ο κόουτς της ομάδας, δεν παρέλειψε επίσης να ευχαριστήσει τα δύο σωματεία της Αυλίδας καθώς και τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΣΕ που προσπάθησαν μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα να βρουν διαθέσιμες ώρες στην ομάδα του σε άλλα κλειστά γυμναστήρια.

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Γ.Σ. Αυλίδας που μας παραχώρησε την Πέμπτη δύο ώρες στο γήπεδο του να κάνουμε προπόνηση καθώς και τον Αίαντα Αυλίδας που είχε την διάθεση να μας παραχωρήσει την Παρασκευή και αυτός δύο ώρες, άσχετα που προέκυψε το κρούσμα και έκλεισε το γυμναστήριο. Τους ευχαριστούμε για την ανταπόκριση τους και το αθλητικό πνεύμα που ανέδειξαν. Επίσης να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΣΕ κ. Χάρη Μελετίου που έκανε ότι μπορούσε για να μας βοηθήσει στην εξεύρεση γηπέδου.

Όσο αφορά το χθεσινό παιχνίδι, μετά από ουσιαστικά δεκαήμερη αποχή από προπονήσεις χωρίς να έχουμε την ευκαιρία να προετοιμάσουμε το ματς, μας προστέθηκε και μια ακόμα απουσία αθλητή μας την τελευταία στιγμή.. Έχοντας να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα δεδομένα η εξέλιξη του πρώτου ημιχρόνου ήταν φυσιολογική καθώς παρ ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί τα λάθη μας ειδικά αμυντικά πάνω σε κάποια αγωνιστικά προτερήματα των γηπεδούχων, επέτρεπαν στους παίκτες του Μάκαρου να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και κάποια μικρή διαφορά στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο κάνοντας κάποιες προσαρμογές είχαμε πολύ καλύτερη συμπεριφορά στην άμυνα μας με αποτέλεσμα να δεχτούμε μόλις 22 πόντους με 5 τρίποντα κάποια από αυτά πολύ δύσκολα σουτ. Ουσιαστικά, χάρη στο μπασκετικό IQ των παικτών μου που το θεωρώ πολύ υψηλό μιας και προσαρμόστηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα, χωρίς καμία προετοιμασία καθώς και στην κατάθεση ψυχής που κάνουν σε κάθε παιχνίδι μας οδήγησε σε μια σημαντική νίκη.

Θεωρώ τον εαυτό μου πραγματικά τυχερό που προπονώ αυτούς τους αθλητές. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας μου, τον Μακαρο και στην επίτευξη των στόχων του, καθώς και καλό κουράγιο και δύναμη σε όλους όσους ασχολούμαστε με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό καθώς με τις τελευταίες εξελίξεις θα το χρειαστούμε!”.

Σχετικά άρθρα

Μαζική παρουσία στο σεμινάριο προπονητών Β’ κατηγορίας!

pannikolaou

Βογιατζής και Παρμενίδης στον πρωταθλητή Χίου Ν.Ο. Θυμιανών!

pannikolaou

Γιάννης Καραδόπουλος: Τρία χρόνια στη Μυτιλήνη, άνοδος στη Γ’ Εθνική και επιστροφή στο…σπίτι!

pannikolaou