Α ΕΣΚΑΣΕ

Μ. Σκαλτσάς: ”Για να κερδίσεις ένα τέτοιο αγώνα πρέπει να έχεις δράση και όχι αντίδραση”

Ο προπονητής της Αλιάρτου Μάριος Σκαλτσάς τόνισε στις δηλώσεις του πως το γεγονός ότι η ομάδα του δεν ήταν σε καλή κατάσταση στα πρώτα 25′ του αγώνα, δεν έδωσε το δικαίωμα για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στη συνέχεια απέναντι στον πρωτοπόρο ΓΑΣ Βασιλικού.

Είναι προφανές ότι η προσπάθεια που κάναμε ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο δεν ήταν αρκετή για να κερδίσουμε μια τέτοια ομάδα η οποία μέχρι στιγμής είναι αήττητη και με ανεβασμένη ψυχολογία!
Δυστυχώς για 25’ παρουσιαστήκαμε ανεπαρκείς σωματικά και πνευματικά και δώσαμε το δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα να βρει τα πατήματα της και να έχει αυτοπεποίθηση.
Εμείς από την πλευρά μας είχαμε κάνει καλές προπονήσεις με ένταση και δουλειά πάνω στον αντίπαλο και δεν ξέρω τον λόγο που είχαμε αυτή την εικόνα για 25’ (ίσως έπαιξε ρόλο η δεκαπενθήμερη αποχή χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία).

Από το 25’ και μετά βγάλαμε αντίδραση και καταφέραμε να γυρίσουμε στο ματς δυστυχώς όμως δεν ήταν αρκετό για να μας δώσει την νίκη! Για να κερδίσεις ένα τέτοιο αγώνα άλλωστε πρέπει να έχεις δράση και όχι αντίδραση!
Αυτό που κρατάμε από τον αγώνα είναι η προσπάθεια που βγάλαμε γιατί είναι ένα χαρακτηριστικό που δουλεύουμε σαν ομάδα έτσι ώστε να μην παρατάμε ποτέ ένα παιχνίδι!
Τέλος, όπως μετά από μια νίκη κρατάμε τα θετικά έτσι πρέπει και μετά την ήττα να την αποδεχτούμε, να την αναλύσουμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας!”.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Η μάχη της παραμονής! Ο Πρωτέας Σχηματαρίου κρατάει την τύχη στα χέρια του

pannikolaou

Euroleague final-4: Ο Χρήστος Μωραΐτης σχολιάζει τον ημιτελικό Ολυμπιακός-Εφές 74-77

pannikolaou

Ποινή 15 ημερών σε Βαγγ. Ματσαγγούρα, έγγραφη επίπληξη σε Άρη Αμφίκλειας & Μαλεσίνα

pannikolaou