ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στο γυμναστήριο του Πανιωνίου η προετοιμασία της Εθνικής Κωφών!

Ο Πανιώνιος προσέφερε το κλειστό του γυμναστήριο για την προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας Γυναικών Κωφών και εκεί θα ξεκινήσει την προσπάθεια για να υπερασπιστεί τους τίτλους της η παρέα της Χαλκιδέας Ανθής Χαϊνά!

Η Εθνική Ελλάδας Γυναικών Κωφών, που κατέκτησε τα τελευταία τέσσερα χρόνια το χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιάδα, Παγκόσμιο και Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που αναμένεται να διεξαχθεί το Μάιο του 2021, καθώς και των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η ανακοίνωση:

Στο γήπεδο του Πανιωνίου η προετοιμασία της Εθνικής Μπάσκετ Κωφών Γυναικών για το Ευρωπαϊκό και τους Ολυμπιακούς του 2021.

Για ακόμη μία φορά ο Πανιώνιος Γ.Σ. στέκεται στο πλευρό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών και δη της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Κωφών Γυναικών.

Το team της ομοσπονδιακής προπονήτριας Αθηνάς Ζέρβα, που έχει οδηγήσει την ομάδα στο απόλυτο τρίπτυχο της επιτυχίας, ξεκινάει την εντατική προετοιμασία του για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Κωφών, που λόγω εξάπλωσης του νέου Sars- Cov-2 αναβλήθηκε για τον Μάϊο του 2021, αλλά και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών που θα πραγματοποιηθούν τον επόμενο Δεκέμβριο στην Βραζιλία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ προσφέρει γήπεδο στα χρυσά κορίτσια αφού εκεί είχαν πραγματοποιήσει την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών της Σαμψούντας το 2017.

Αφού ευχαριστήσουμε από καρδιάς το Δ.Σ. του Πανιωνίου για την άοκνη αρωγή και συμπαράσταση, να ευχηθούμε αυτό το γήπεδο να συνεχίσει να είναι τόσο τυχερό κάνοντας τετραπλή και πενταπλή την επιτυχία της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Κωφών.

Καλή Επιτυχία!”

Σχετικά άρθρα

ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Μπαράζ ανόδου Α2): Βαθμολογία & σκόρερς (8η αγωνιστική)

pannikolaou

Μπαράζ ανόδου Α2 Γυναικών: Ακόμα πιο κοντά! Έσπερος Πατρών-Απόλλων Χαλκίδας 36-55

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (7/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou