B ΕΣΚΑΣΕ Α ΕΣΚΑΣΕ

Αλλάζει όψη το ιστορικό γήπεδο μπάσκετ στον Αγ. Νικόλαο Θήβας!

Ένα ιστορικό ανοικτό γήπεδο μπάσκετ στη Θήβα, αυτό του Αγ. Νικολάου, αναμένεται να αποτελέσει μετά την καραντίνα και πάλι πόλο έλξης για τους δημότες της Θήβας, καθώς η Δημοτική Αρχή προχωρά στην ανακατασκευή του γηπέδου!

Συγκεκριμένα, θα τοποθετηθεί τάπητας, θα αλλάξουν οι μπασκέτες, θα τοποθετηθούν καθίσματα, ενώ θα γίνει και ανακατασκευή στο χώρο κάτω από τις εξέδρες, που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδυτήρια!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Θηβαίων: ‘‘Στις 3 Νοεμβρίου 2020 υπέγραψε ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου, με την ανάδοχο εταιρεία «ΛΑΤΩ Α.Τ.Ε», τη σύμβαση κατασκευής του εγκεκριμένου έργου με τίτλο : «Συντήρηση – Βελτίωση ανοικτού γηπέδου μπάσκετ στον Αγ. Νικόλαο Θήβας», στη ΣΑΕΠ 066 του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με ΚΑ:2018ΕΠ06600032, συνολικού προϋπολογισμού 200.000,00 € και ποσό σύμβασης 137.040,14 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
Το έργο αφορά στην επισκευή – ανακατασκευή του χώρου κάτω από τις εξέδρες, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος αποδυτηρίων των αθλητών και WC, την κατασκευή ελαστικοσυνθετικού τάπητα, την κατασκευή χώρου δημιουργίας πίστας scate board από HPL, την αντικατάσταση του φωτισμού του γηπέδου με προβολείς τύπου LED, χρωματισμούς εσωτερικά και εξωτερικά ενώ θα τοποθετηθεί και ο απαιτούμενος εξοπλισμός του γηπέδου όπως νέες μπασκέτες καθώς και τοποθέτηση πλαστικών καθισμάτων στις εξέδρες”.

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou