Β' ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ

Μ. Γιατράς: ”Να βοηθήσουμε παίκτες και προπονητές σε μικρότερες κατηγορίες”

Ο Προμηθέας Πατρών έδωσε χθες το τελευταίο του Ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μπουρσασπόρ και μετά το τέλος αγώνα ο κόουτς Μάκης Γιατράς, αναφέρθηκε στους προπονητές και τους παίκτες των χαμηλότερων κατηγοριών του ελληνικού μπάσκετ που δεν αγωνίζονται, με πολλούς να αντιμετωπίζουν πλέον σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

Είμαι ένας προπονητής που προέρχομαι από τις χαμηλότερες κατηγορίες. Διαβάζω ότι οι προπονητές της Basket League πρέπει να πουν κάποια πράγματα για τους συναδέλφους τους στις άλλες κατηγορίες που δεν έχουν δουλειά. Επειδή εγώ θεωρώ τον εαυτό μου απλό προπονητή, θα ήθελα να κάνω μια έκκληση.

Υπάρχουν παιδιά, προπονητές και παίκτες, στις πιο μικρές κατηγορίες που μπορεί να μην έχουν να κάνουν γιορτές. Και πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος η κυβέρνηση να προσφέρει σε προπονητές και αθλητές ένα μικρό βοήθημα, ώστε να μπορέσουν κι αυτοί να ζήσουν και να κάνουν καλές γιορτές. Δεν θέλω να βγω μπροστά, αλλά επειδή έχω περάσει από όλες τις κατηγορίες ξέρω πόσο δύσκολα είναι.

Πρέπει να πούμε μπράβο σε ανθρώπους που δίνουν λεφτά από το υστέρημά τους και τα δίνουν για να βοηθήσουν τις ομάδες. Ας κάνουμε ό,τι μπορούμε όλοι κι αν χρειαστεί να κάνουμε κάτι, μέσω του Σ.Ε.Π.Κ. ας μπορέσουμε να το κάνουμε γιατί και αυτοί οι άνθρωποι είναι εργαζόμενοι, κάποιοι δεν έχουν άλλες δουλειές κι ένα βοήθημα θα ήταν σημαντικό“.

Σχετικά άρθρα

Λιγότεροι όμιλοι στις Εθνικές κατηγορίες την επόμενη διετία!

pannikolaou

Μεταγραφές: Ενιαία μεταγραφική περίοδος από 15 Ιουλίου-30 Αυγούστου!

pannikolaou

Για 2η χρονιά στον Αμπελώνα ο Γιάννης Γιώτης

pannikolaou