Α ΕΣΚΑΣΕ

Ν. Πρασσάς: ”Να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα τον Σεπτέμβρη. Πότε ζήτησα να φύγει ο Παπούλιας”

Ο πρόεδρος του Μάκαρου Άμφισσας Νίκος Πρασσάς, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα ”Ώρα της Φωκίδας” όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πότε πιστεύει ότι πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ενώ μεταξύ άλλων μιλάει για τις σχέσεις του με τον Νίκο Παπούλια, αναφέροντας πότε ζήτησε για πρώτη φορά να αποχωρήσει ο τότε προπονητής από την ομάδα.

Ορισμένα αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Ν. Πρασσά:

Για το πότε θα πρέπει να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ”Προσωπική μου άποψη  είναι ότι το πρωτάθλημα  πρέπει να αρχίσει ξανά το Σεπτέμβριο  διότι δεν μπορούμε να διεξάγουμε ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα μέσα σε συνθήκες επικίνδυνες και πρωτοφανείς για όλο τον πλανήτη και την χώρα μας”.

Για τους στόχους του Μάκαρου, να θα προχωρήσει σε μεταγραφές και ποιους βλέπει για τετράδα εφόσον συνεχιστεί το πρωτάθλημα: ”Αν τελικά υπάρξει φετινός στόχος για την ομάδα, αυτός είναι η είσοδος στην τετράδα του πρωταθλήματος. Δεν χρειαζόμαστε μεταγραφές τώρα. Χρειάζεται να γυρίσουν στο σύλλογο οι ικανότατοι παίχτες μας ο Λούπουλ  και Κυριακίδης που θα δώσουν μεγάλη αγωνιστική υπεροχή στην ομάδα για το επόμενο βήμα. Στην τετράδα βλέπω ,υποθετικά βέβαια, την ομάδα των Βασιλικών, τον Λοκρό της Αταλάντης ,την Αλίαρτο  και την ομάδα  μας το Μάκαρο”.

Για τη μεγαλύτερη απογοήτευση του στα χρόνια που είναι πρόεδρος του Μάκαρου: ”Φέτος κλείνω 6 Χρόνια Πρόεδρος στην ομάδα της Άμφισσας και της Φωκίδας. Από τις αρχές όμως της 10ετίας του 1990 είμαι μέλος της Ομάδας και Διοικητικός Παράγοντας. Η αγάπη για τον τόπο μου και η προβολή που έφερνε σε αυτόν ένα αξιόλογο αθλητικό σωματείο μέσα από το οποίο η νεολαία της περιοχής μπορούσε να γυμναστεί ,να ανταγωνιστεί και να διακριθεί με έφερε διαχρονικά κοντά στο σύλλογο. Τα χρόνια που πέρασαν δεν μέτρησα ούτε χαρές ούτε προβληματισμούς. Η μεγαλύτερη απογοήτευση μου ήρθε το 2018 που η ομάδα  μας δεν μπόρεσε στα μπαράζ με τη Θήβα  να αναδειχθεί πρωταθλήτρια”.

Για τις σχέσεις του με τον Ν. Παπούλια: ”Δεν χρωστάω καμία απάντηση. Όμως θα σας απαντήσω σε προσωπικό επίπεδο. Η συμπεριφορά του π. προπονητή κρίνω ότι ήταν απαράδεκτη προς το πρόσωπό μου. Μετά από μία επίθεση αναίτια προς εμένα στο τέλος ενός αγώνα ζήτησα από το τότε Δ.Σ να φύγει από την ομάδα . Όλοι τότε ψήφισαν να μείνει ο προπονητής. Δέχτηκα την απόφαση της πλειοψηφίας. Μετά από καιρό, πριν φύγει από την ομάδα, έγραψε ένα μήνυμα στο οποίο έγραψε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει ως προπονητής. Μετά από αυτά το Δ.Σ. τον κάλεσε και του ζήτησε παρ’ όλα αυτά να μην είναι προπονητής στην Α΄ ομάδα αλλά να αναλάβει τις υποδομές. Δεν δέχτηκε, τη συνέχεια την ξέρετε”.

Για το αν μπορεί στο μέλλον ομάδα της Φωκίδας να ξαναβρεθεί σε πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής: ”Οπωσδήποτε και μπορεί μία ομάδα από την Φωκίδα να πάει στην Γ΄Εθνική. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος κάθε σοβαρού συλλόγου. Η περιοχή διαθέτει και ικανούς αθλητές και αξιόλογες αθλητικές εγκαταστάσεις. Πολλοί φίλαθλοι μπορούν να δίνουν λίγα χρήματα αν βλέπουν ένα σύλλογο να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και να έχει στόχους”.

Για την ένταξη του Μάκαρου στο αθλητικό μητρώο και τις σχέσεις του με τους αιρετούς του Δήμου και του Νομού: ”Πράγματι έχουμε κάνει αίτηση η οποία έχει αξιολογηθεί και περιμένουμε την απάντηση. (σημ. μετά τη συνέντευξη ο Μάκαρος ανακοινώθηκε πως είναι στα εγγεγραμμένα σωματεία του αθλητικού μητρώου). Για πρώτη φορά καταγράφονται τα σωματεία  σε μητρώο και θεωρώ ότι είναι μια πρωτοποριακή κίνηση που  θα βοηθήσει όλα τα αθλητικά σωματεία. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους αιρετούς  του Δήμου και του Νομού .Κάνουν ότι μπορούν αλλά να μην ξεχνάμε ότι ζούμε δύσκολες μέρες και ο αθλητισμός δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα”.

Σχετικά άρθρα

M.V.P. Α’ ΕΣΚΑΣΕ (7η αγωνιστική): Με την…υπογραφή του Σωτήρη Χατζηστάμου!

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Video από το ντέρμπι Κένταυρος Λιβαδειάς-Λοκρός 87-79

pannikolaou

Παναγιώτης Μιχαήλ: ”Δεν επιβάλαμε το ρυθμό μας, είχαμε κακές επιλογές”

pannikolaou