Β' ΕΘΝΙΚΗ

Χορηγία 19 στολών από τον Ερμή στο Α.Τ. Σχηματαρίου!

Ο Ερμής Σχηματαρίου αναγνωρίζοντας το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας ιδίως στην περίοδο της πανδημίας, έγινε συνοδοιπόρος στην προσπάθεια τους, προχωρώντας σε χορηγία 19 στολών πλήρους εξοπλισμού, οι οποίες και παραδόθηκαν από εκπροσώπους του Δ.Σ. της ομάδας στον διοικητή του Α.Τ. Σχηματαρίου κ. Μίχα.

Η ανακοίνωση του Ερμή:
Ορμώμενοι από τη δυσάρεστη για την ανθρωπότητα παρουσία της πανδημίας νιώσαμε έντονα την ανάγκη να στηρίξουμε έμπρακτα για πρώτη φορά στη μακρόχρονη πορεία του συλλόγου μας την Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα το Α.Τ. Σχηματαρίου. Έναν από τους πιο νευραλγικούς τομείς της κοινωνίας μας. Αφουγκραζόμενοι τις ελλείψεις και τις αδυναμίες των Αστυνομικών όπως αυτοί μας παρουσίασαν, αποφασίσαμε να γίνουμε συνοδοιπόροι στο δύσκολο έργο των ανθρώπων που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους κάνοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες κάποιες στιγμές για την ασφάλεια των συμπολιτών μας.
Σήμερα το πρωί, η διοίκηση της ομάδας μας, αποτελούμενη από τον κ. Θεοφάνη Φλώτσιο πρόεδρο του συλλόγου, κ. Αντώνη Κανέλο μέλος του Δ.Σ., κ. Παναγιώτα Μάμαλη μέλος του Δ.Σ. και την κ. Χριστίνα Κουτρούμπα υπεύθυνη Τύπου του Ερμή Σχηματαρίου, παρέδωσε μία ευγενής χορηγία 19 στολών πλήρους εξοπλισμού στον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής κ. Μίχα ο οποίος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες, τονίζοντας πως η ομάδα μας προάγει έργο πολιτισμού και συμβάλλει στο μέγιστο βαθμό στην πανελλήνια διαφήμιση του τόπου.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο σύλλογος μας συμβάλει ενεργά σε θέματα κοινωνίας και ΔΕΝ θα είναι σίγουρα η τελευταία.
Με μοναδικό κίνητρο την πεποίθηση ότι η “αλληλεγγύη είναι πράξεις” ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη και υπομονή κι ελπίζουμε σύντομα να επιστρέψουμε υγιείς στην απλή αρχική καθημερινότητα.
Υ.Γ. Μεγάλη ομάδα στα μάτια της κοινωνίας που εκπροσωπείς δεν σε κάνουν μόνο οι μεγάλες νίκες…”

Σχετικά άρθρα

Λιγότεροι όμιλοι στις Εθνικές κατηγορίες την επόμενη διετία!

pannikolaou

Μεταγραφές: Ενιαία μεταγραφική περίοδος από 15 Ιουλίου-30 Αυγούστου!

pannikolaou

Στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής ο Έσπερος Λαμίας!

pannikolaou