Over play

Δράσεις Δήμου Χαλκιδέων και ΔΟΠΠΑΧ για τα άτομα τρίτης ηλικίας

Η πανδημία του κορονοϊού Cοvid-19 και τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων προς αποφυγή μετάδοσης του ιού, έχουν δημιουργήσει μια νέα πραγματικότητα, η οποία επηρεάζει τον τρόπο ζωής μας και τον ψυχισμό μας, προκαλώντας πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Ο Δήμος Χαλκιδέων και ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.), πραγματοποιούν δράσεις, ώστε να ανοίξουν ένα παράθυρο ελπίδας, στήριξης και διασφάλισης της υγείας σε άτομα της τρίτης ηλικίας και συγκεκριμένα:

  1. Τίθεται σε λειτουργία τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης για άτομα άνω των 60 ετών, την οποία έχει δωρεάν αναλάβει η Επιστημονική Ομάδα του Κέντρου φ και η οποία αποτελείται από έμπειρους επιστήμονες ψυχικής υγείας. Όσοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν με την Επιστημονική Ομάδα του Κέντρου φ, μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6981901769, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 09:00 έως 16:00.
  2. Ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ., σε συνεργασία με το Ακτινολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, θα πραγματοποιούν εξετάσεις μέτρησης οστικής πυκνότητας για έλεγχο οστεοπόρωσης, σε όσα μέλη των Κ.Α.Π.Η. επιθυμούν.

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…21 Ιανουαρίου (2016-2023)

pannikolaou

Τα ταλέντα προπονούνται στο Pelagos Club Tennis Academy! (pics)

pannikolaou

Διανομή ειδών σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Χαλκιδέων

pannikolaou