RETRO

Σαν σήμερα το 2018: Κύμη-Άρης 75-57! (pics & video)

Σαν σήμερα, 28 Δεκεμβρίου 2018, η Κύμη πετύχαινε μια από τις πλέον εμφατικές και συνάμα ιστορικές νίκες της, στο πέρασμά της από την Basketleague, κερδίζοντας τον Άρη Θεσσαλονίκης με 75-57!

Ένας αγώνας, που έμεινε στη μνήμη των μπασκετικών για πολλά και διάφορα σημαντικά γεγονότα, με τοπικό αλλά και Πανελλήνιο ενδιαφέρον.

  • Ήταν η πρώτη νίκη της Κύμης στο πρωτάθλημα μετά από 9 συνεχόμενες ήττες, που αναπτέρωσε τις ελπίδες για παραμονή!
  • Ήταν το δεύτερο παιχνίδι του Καστρίτη στον πάγκο του Άρη, στον οποίο αντικατέστησε τον Βαγγ. Αγγέλου και το πρώτο απέναντι στην Κύμη στην οποία ήταν προπονητής μέχρι το τέλος Νοέμβρη!
  • Ήταν η πρώτη νίκη για τον Ισίδωρο Κουτσό στον πάγκο της Κύμης ως πρώτος προπονητής, απέναντι μάλιστα στον κόουτς (Καστρίτης) του οποίου ήταν βοηθός τα προηγούμενα χρόνια.
  • Η Κύμη πέτυχε εκείνη τη μέρα μια από τις σημαντικότερες ανατροπές στην Α1 εκείνης της σεζόν. Ενώ βρέθηκε να χάνει με 28-45, έκανε επιμέρους σκορ 47-12, για να φτάσει στη νίκη με 75-57!
  • Παίκτης του Άρη εκείνη τη σεζόν μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αγγέλου, που είχε σημειώσει 3 πόντους διαμορφώνοντας με τρίποντο το 43-48 στα τέλη της γ’ περιόδου. Επίσης, παίκτες του Άρη ήταν και οι ΜακΓκι, Κάϊζερ, που μέχρι την προηγούθμενη χρονιά φόραγαν τη φανέλα της Κύμης!
  • Η επιστροφή του Άρη εκείνη τη μέρα στη Θεσσαλονίκη ήταν επεισοδιακή, με τους οπαδούς των ”κιτρινόμαυρων” να κάνουν μπλόκο στην αποστολή της ομάδας στα Μάλγαρα, ανεβαίνοντας στο πούλμαν και ζητώντας εξηγήσεις για τη βαριά  ήττα!

Για να διαβάσετε το ρεπορτάζ του αγώνα από το Stereabasket πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα αλλά και τις εξέδρες του κλειστού Κανήθου, πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε ολόκληρο τον αγώνα πατήστε ΕΔΩ

 

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…19 Απριλίου (2016-2023)

pannikolaou

Σαν σήμερα…18 Απριλίου (2016-2023)

pannikolaou

Σαν σήμερα…17 Απριλίου (2016-2023)

pannikolaou