Α ΕΣΚΑΣΕ

Νέος φωτισμός στο κλειστό γυμναστήριο Ελάτειας! (pics)

Νέος φωτισμός στο κλειστό γυμναστήριο Ελάτειας, που αναβαθμίζεται το τελευταίο χρονικό διάστημα μετά και την πρόσφατη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, έτοιμο να υποδεχθεί τους νέους της περιοχής, μετά το τέλος της περιπέτειας του covid-19.

Η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, τόνισε για το συγκεκριμένο έργο: ”Η αξία του αθλητισμού είναι ευρέως αναγνωρισμένη, ενώ τα σωματικά και πνευματικά του οφέλη παραμένουν αδιαμφισβήτητα.
Ο Δήμος μας δίνοντας έμφαση στον αθλητισμό και προσπαθώντας συνεχώς να δημιουργεί κίνητρα για άθληση, ειδικά στους νέους, έχει αποδείξει ότι στοχεύει στην αναβάθμιση και βελτίωση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων.
Μετά την ολοκλήρωση δημοπράτησης του έργου: “Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου Παλασσοπούλειου Κλειστού Γυμναστηρίου Ελάτειας”, προϋπολογισμού 84.500€ από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, προχωρήσαμε και στην αντικατάσταση του εσωτερικού φωτισμού του. Ο υφιστάμενος φωτισμός στο Κλειστό Γυμναστήριο Ελάτειας ήταν ανεπαρκής και ελλιπής. Πλέον, όμως, ο αγωνιστικός χώρος φωτίζεται με λάμπες νέας τεχνολογίας LED, που αυξάνουν τη φωτεινότητα και εξοικονομούν ενέργεια.
Ο αθλητισμός αποτελεί κοινωνικό αγαθό και η ολοκλήρωση των έργων υποδομής που έχουν δρομολογηθεί παραμένουν προτεραιότητά μας. Παρά την καραντίνα και τις δυσκολίες της, η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών μας είναι ένα στοίχημα που κερδίζεται με καθημερινό αγώνα!”
Ο σύλλογος του Άρη Αμφίκλειας που δραστηριοποιείται στην περιοχή, με δική του ανακοίνωση επισημαίνει: ”Αλλαγή φωτισμού με λαμπτήρες νέας γενιάς τεχνολογίας led στο κλειστό γυμναστήριο της Ελάτειας, όπου ο σύλλογος μας δραστηριοποιείται τα τελευταία 3 χρόνια με την ομώνυμη ακαδημία μπάσκετ! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την δημοτική αρχή για την συνεχή βελτίωση των αθλητικών υποδομών! Ευχόμαστε υγεία σε όλο τον κόσμο και υπομονή, σίγουρα θα έρθουν καλύτερες μέρες με τον αθλητισμό ξανά πρωταγωνιστή στην ζωή μας!”.

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou