B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ Β' ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΣΚΑΣΕ

Εκλογές ΕΟΚ: Εστάλη στη ΓΓΑ η λίστα με τις 516 ομάδες!

Εστάλη την Δευτέρα τελικά από την ΕΟΚ στη ΓΓΑ η διορθωμένη λίστα με τα 516 σωματεία που είναι εγγεγραμμένα στο αθλητικό μητρώο και τα οποία έχουν δικαίωμα στις εκλογές της 28ης Μαρτίου και όπως φαίνεται δεν θα προκύψουν προβλήματα όσο αφορά την ημερομηνία και τη διεξαγωγή των εκλογών.

Το μόνο που απομένει πλέον για να οριστικοποιηθεί πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην όλη διαδικασία, είναι να ελεγχθεί ο κατάλογος των σωματείων από τη ΓΓΑ και να δοθεί το ”πράσινο φως”.

Το πρόβλημα θυμίζουμε πως δημιουργήθηκε, όταν αρχικά η ΕΟΚ έστειλε τον κατάλογο στη ΓΓΑ με 900 περίπου σωματεία, αρκετά εκ των οποίων παρότι αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της ΕΟΚ, δεν είχαν δικαίωμα ψήφου σύμφωνα με τα νέα δεδομένα.

Με δεδομένο πως χρειάζονται 15 μέρες πριν τις εκλογές για να επικυρωθεί ο πίνακας των σωματείων και με τις εκλογές να είναι ορισμένες για τις 28 Μαρτίου, αναμένεται πως μέσα στις επόμενες μέρες θα δοθεί το οκ από τη ΓΓΑ και θα αποφευχθεί η περίπτωση να κηρυχθεί έκπτωτη η διοίκηση της Ομοσπονδίας και να οριστεί προσωρινή διοίκηση από το Πρωτοδικείο.

 

 

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Φοβερός Ερμής, πέρασε στο final-4 ανόδου! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχημ. 80-88

pannikolaou

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας! (video & pics)

pannikolaou

Σχολικοί final-4: Νίκη και 3η θέση στην Ελλάδα! Λύκειο Βεργίνα Λάρνακας-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 72-88

pannikolaou