FEATURED Α1

Τι έκαναν παίκτες και προπονητές της Περιφέρειας στην τελευταία αγωνιστική της Α1!

Ολοκληρώθηκε την Μεγ. Τετάρτη η κανονική διάρκεια της Basketleague και πλέον οι ομάδες μπαίνουν σε ρυθμούς playoffs, εκτός από εκείνες που έχουν ενδιάμεσα υποχρεώσεις και για το κύπελλο Ελλάδας.

Αρκετοί οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας στα παρκέ και στους πάγκους, έχοντας ουσιαστικό ρόλο στα παιχνίδια των ομάδων τους.

Στο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 95-104, ο Βαγγέλης Αγγέλου κοουτσάρισε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι τους ”κιτρινόμαυρους” στο φετινό πρωτάθλημα, προσπαθώντας να περάσει μια διαφορετική φιλοσοφία στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του. Μαζί του στον πάγκο της ΑΕΚ, επίσης για πρώτη φορά, ο Διονύσης Αγγέλου, ενώ στο προπονητικό τιμ των νικητών, ήταν ο επίσης Χαλκιδέος Θανάσης Γιαπλές, που ήταν και ο νικητής αυτής της άτυπης…τοπικής αναμέτρησης. Στον ίδιο αγώνα, ένας εκ των τριών διαιτητών ήταν ο επίσης Χαλκιδέος Κυριάκος Παντελίδης.

Στο Λαύριο, τοπική ομάδα νίκησε με 81-75 τη Λάρισα και τερμάτισε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε μια άκρως εντυπωσιακή χρονιά! Διπλή εκπροσώπηση και εδώ, με τον Νίκο Περσίδη των νικητών να πετυχαίνει σε 14′:23” συμμετοχής, 3 πόντους, με 1/2 τρίποντα, 3 ριμπάουντ και 1 λάθος. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Σπύρο Μούρτο που αγωνίστηκε για 27′:50” έχοντας 8 πόντους με 1/2 βολές, 2/2 δίποντα, 1/1 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 5 λάθη.

Το Περιστέρι νίκησε στην έδρα του τον Άρη με 82-65, με τους Αλέξη Βελισσαράκο και Κώστα Παπαμάρκο να είναι στον πάγκο των νικητών ως βοηθοί του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Σχετικά άρθρα

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Επέστρεψε στις νίκες! Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας 52-47

pannikolaou