FEATURED Α1 Α2

Τι έκαναν παίκτες και προπονητές της Περιφέρειας στις Εθνικές κατηγορίες!

Συνέχεια χθες Σάββατο με το πρωτάθλημα της Basketleague όπως και της Α2 Ανδρών, ενώ σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει το δεύτερο σκέλος της 21ης αγωνιστικής στη Basketleague, όπως και αγώνες για την Α1 Γυναικών.

Στη Basketleague, ο Παναθηναϊκός νίκησε το Λαύριο με 105-69, με τον Νίκο Περσίδη, να αγωνίζεται για 13′:22” έχοντας 2 πόντους με 1/3 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 1 ριμπάουντ, 1 κόψιμο και 1 λάθος. Στο ίδιο ματς, στον πάγκο των νικητών ήταν επίσης ένας ακόμα Χαλκιδέος, ο Θανάσης Γιαπλές, ως βοηθός του Κάτας.

Στο ”Nick Galis Hall” ο Άρης νίκησε τον Ιωνικό Νίκαιας στον οποίο είναι προπονητής ο Βαγγέλης Αγγέλου με 74-62 και παρέμεινε και μαθηματικά στη Basketleague.

Στην Α2 Ανδρών, ο Απόλλων Πάτρας νίκησε εκτός έδρας το Παγκράτι στο ντέρμπι κορυφής με 77-87 έχοντας αυτή τη στιγμή το καλύτερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα (5-1).

Ο Γιώργος Αγγέλου είχε σε 14′:52” συμμετοχής, 8 πόντους με 1/2 βολές, 2/2 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 9 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο Πανερυθραϊκός νίκησε τη Δάφνη Δαφνίου με 88-73, πετυχαίνοντας την 3η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Θανάσης Ντουζίδης, είχε σε 15′:33” συμμετοχής, 3 πόντους με 3/4 βολές, 0/2 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 3 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Την επόμενη αγωνιστική, ο Απόλλων Πάτρας έχει ρεπό ενώ ο Πανερυθραϊκός αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό.

Σήμερα, στη Basketleague παίζουν μεταξύ άλλων ΠΑΟΚ-Περιστέρι, με την παρουσία στον πάγκο ων φιλοξενούμενων των Αλ. Βελισσαράκου και Κ. Παπαμάρκου και Λάρισα-Ηρακλής με τον Σπύρο Μούρτο να αγωνίζεται για τους γηπεδούχους.

Για την Α1 Γυναικών, ο ΠΑΟΚ στον οποίο αγωνίζεται η Βαλ. Τσαβόνι έχει σήμερα ρεπό.

Σχετικά άρθρα

Πρωτάθλημα Ενώσεων (U15/U16): Πρωταθλητής ο Αναστασίου, στον τελικό ο Χουλιαράς! (pics)

pannikolaou

ΕΣΚΑΣΕ: Δύο εξ αναβολής αγώνες στις 19-20 Μαρτίου

pannikolaou

Νίκος Μάρκου: ”Θέλουμε και μπορούμε την άνοδο στη Α2 Elite League”

pannikolaou