B ΕΣΚΑΣΕ Α ΕΣΚΑΣΕ Β' ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ

Covid-19: Τάσεις εξασθένισης σε Εύβοια και Φθιώτιδα

Τάσεις εξασθένισης φαίνονται να επικρατούν στις Περιφερειακές ενότητες Εύβοιας και Φθιώτιδας, καθώς στη σημερινή καθιερωμένη ενημέρωση από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, έγινε γνωστό πως:

  • Από το ”βαθύ κόκκινο” στο ”κόκκινο” πηγαίνουν από τη Δευτέρα μεταξύ άλλων, μέρος της Περιφερειακής ενότητας Φθιώτιδας, με εξαίρεση τον Δήμο Λαμιέων και το δήμου Λοκρών, ενώ επίσης κατεβαίνουν επίπεδο οι δήμοι Mαντουδίου, Ιστιαίας – Αιδηψού, της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, ανακοίνωσε επίσης το άνοιγμα του λιανεμπορίου στην Αχαΐα (με click inside και click away), το άνοιγμα των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη μόνο με click away και τη διατήρηση των κλειστών καταστημάτων στην Κοζάνη.

Ακόμα, από τη Δευτέρα επαναλειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ με εξαίρεση το ΟΠΑΠ play και τα τυχερά παιχνίδια με κερματοδέκτη, ενώ το λιανικό εμπόριο εξακολουθεί να λειτουργεί, αλλά αίρεται ο μάξιμουμ αριθμός των 20 ατόμων. Για επιφάνειες καταστημάτων έως 500 τετραγωνικά, 1 άτομο ανά 25 τετραγωνικά. Για επιφάνειες άνω των 500 τετραγωνικών, για κάθε 100 τετραγωνικά πλέον των 500, επιτρέπεται ένας πελάτης.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou